IFA 2018: Noul televizor QLED 8K de la Samsung dispune de un procesor care îmbunătăţeşte claritatea imaginii

IFA 2018: Noul televizor QLED 8K de la Samsung dispune de un procesor care îmbunătăţeşte claritatea imaginii

Samsung a lansat noul televizor Q900R QLED 8K, care include şi funcţia 8K AI Upscaling, în cadrul conferinţei sale de presă de la IFA 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung QLED 8K TV este disponibil în patru variante cu dimensiuni mari (65 inci, 75", 82" şi 85"), şi dispune de îmbunătăţiri 8K-ready, rezoluţie Real 8K, Q HDR 8K şi Procesor Quantum 8K, pentru a afişa imagini la calitate 8K. Noul Samsung QLED 8K va fi disponibil în magazine începând cu sfârşitul lunii septembrie.

Pentru a obţine imagini la calitate 8K, televizorul Samsung Q900R are o rezoluţie Real 8K, ce dispune de o luminozitate de până la 4.000 niţi. Această caracteristică permite televizorului să producă de patru ori mai mulţi pixeli decât un televizor 4K UHD şi de 16 ori mai mulţi pixeli decât un televizor Full HD.

Funcţia Q HDR 8K, bazată pe tehnologia HDR (High Dynamic Range) 10+, care optimizează nivelurile de luminozitate ale televizorului, este, de asemenea, încorporată pentru a furniza imagini mai detaliate. 

Procesorul Quantum 8K optimizează conţinutul la calitate 8K, chiar dacă un utilizator urmăreşte conţinut printr-un serviciu de streaming, receptor digital (set-top box), HDMI, USB sau prin conectarea unui telefon mobil

citeste totul despre: