Huawei Watch GT2: Smartwatch-ul ale cărui funcţionalităţi devin beneficii pentru utilizatori

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei Watch GT2 este cel mai nou smartwatch al producătorului din Shenzhen şi vine cu noi funcţii, din ce în ce mai utile pentru utilizatori.

Remarcat încă din generaţia anterioară pentru autonomia sa excelentă şi faptul că poate funcţiona continuu până la două săptămâni, Huawei Watch GT2 vine cu aceeaşi performanţă inegalabilă a bateriei, dar şi cu noi funcţii, pentru a aduce un plus important utilizatorilor.

Una dintre cele mai interesante funcţii noi ale smartwatch-ului este reprezentată de posibilitatea de a-ţi monitoriza constant activitatea fizică şi sănătatea. Ceasul îţi poate monitoriza astfel exerciţiile fizice cu ajutorul unor sisteme de geolocalizare, şi ajută la monitorizarea bradicardiei şi a insuficienţei cardiace.

Designul ceasului este asemănător cu cel al versiunii anterioare, fiind clasic şi minimalist, si poate fi asortat cu o mulţime de ţinute. Îmbunătăţirile sunt însă evidente, mai ales la nivelul marginilor, care parcă au dispărut de pe noul smartwatch, iar acum Watch GT2 vine şi într-o versiune mai mică, de 42mm, şi cu o variantă unisex.

Huawei Watch GT 2

Chipset-ul integrat Kirin A1 se ocupă de partea de performanţă a ceasului şi este cel însărcinat cu optimizarea inteligentă a bateriei, care poate astfel să ajungă la acea perioadă de două săptămâni de funcţionare. Watch GT2 este compatibil cu 15 sporturi, astfel că utilizatorii îşi pot monitoriza activitatea fizică în diferite condiţii.

Display-ul de tip all-in-one, cu ecran din sticlă 3D, este rezistent la zgârieturi şi oferă utilizatorului o experienţă simplă de interacţiune. Ceasul este dotat şi cu tehnologia Huawei TruRelax, ce ajută utilizatorii să se relaxeze prin înregistrarea valorilor HRV (variabilitatea ritmului cardiac), oferind în acelaşi timp feedback cu privire la nivelul de stres înregistrat de aceştia.

Huawei Watch GT2 este compatibil cu funcţii precum apelarea Bluetooth, redarea muzicii din dispozitiv, poate anunţa notificaţiile primite pe smartphone şi permite urmărirea somnului, cu ajutorul tehnologiei TruSleep 2.0, pentru a oferi utilizatorilor mai multe date despre felul în care se odihnesc.

Watch GT2 este disponibil atât în Huawei Experience Store Băneasa şi în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, cât şi în magazinele partenerilor oficiali din România, la preţul de 999 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite