Huawei Watch GT 2 Pro se lansează în România cu o ofertă specială la precomandă

Huawei Watch GT 2 Pro se lansează în România cu o ofertă specială la precomandă

Huawei anunţă că cel mai nou smartwatch al său, Watch GT 2 Pro, va fi disponibil pe piaţa locală de pe 29 septembrie, având şi o ofertă specială la precomandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Huawei Watch GT 2 Pro vine cu funcţii pe care consumatorii le-au îndrăgit pe seria Huawei Watch GT, şi oferă în plus până la două săptămâni de autonomie a bateriei, peste 100 de moduri de antrenament şi funcţii profesionale de monitorizare a datelor fitness.

Funcţiile de monitorizare a sănătăţii sunt cele mai avansate de până acum, tehnologia HUAWEI TruSeen 4.0+ actualizată oferind citiri mai precise ale ritmului cardiac. Huawei a introdus noi moduri de antrenament incluzând schi, schi fond, snowboarding şi golf. Acestea se alătură gamei existente pentru a le oferi utilizatorilor monitorizarea performanţelor în timp real şi analize pentru sporturile profesionale.

Noul smartwatch se lansează cu un design solid, cristal de ceas de safir, carcasă din titan şi ceramică pe partea din spate, care se îmbină cu o altă sticlă de safir neagră pentru a spori precizia monitorizării şi confortul la purtare.

Timp de două săptămâni, în intervalul 29 septembrie – 13 octombrie, utilizatorii vor primi, la achiziţionarea acestuia, un cântar Huawei Smart Scale CH - 100, pentru o experienţă de monitorizare a activităţii fizice mai plăcută şi mai complexă. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările