Huawei sărbătoreşte Valentine’s Day printr-o ofertă specială 1+1 la FreeBuds 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De asemenea, pe lângă variantele disponibile deja pe negru şi alb, căştile vor putea fi găsite şi în culoarea roşie.

Oferta este disponibilă în magazinele oficiale din Bucureşti - Huawei Experience Store Băneasa Shopping City şi Huawei Experience Shop Afi Cotroceni Mall - dar şi la nivel naţional, în magazinele partenere.

Faţă de căştile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design in, over sau on-ear, Huawei FreeBuds 3 au o curbă rotunjită care se potriveşte cu canalul urechii umane. Acest design reduce oboseala, disconfortul şi efectul de stetoscop, iar căştile sunt mai uşor de purtat şi mai potrivite pentru utilizare.

Căştile cu cip Kirin A1 permit anularea activă a zgomotului într-un design open-fit, permiţând utilizatorilor să se bucure de un sunet clar şi confortabil, chiar şi într-un mediu zgomotos, îmbunătăţind, în acelaşi timp, şi vocea.

Designul microfonului poate suprima şi reduce în mod eficient zgomotul vântului pentru ca apelurile telefonice să fie mai clare atunci când vântul este puternic, utilizatorul aleargă sau pedalează cu 20 km/h.

Încărcare wireless sau cu fir

Imagine indisponibilă

Căştile oferă metode de încărcare, atât cu fir, cât şi wireless, cea de-a doua opţiune fiind disponibilă fie pe un dispozitiv de încărcare, fie prin încărcare inversă de la un smartphone compatibil.

O încărcare de 30 de minute cu un cablu suportă până la 14 ore de redare a muzicii. O încărcare wireless de 30 de minute poate suporta şase ore de redare a muzicii. În plus, în testele de laborator, cutia de încărcare a căştilor poate fi încărcată la 70% în 30 de minute cu un cablu USB tip C.

Pentru o experienţă completă cu HUAWEI FreeBuds 3, utilizatorul poate descărca aplicaţia HUAWEI AI Life şi gestiona dispozitivul prin ajustarea nivelului ANC (Active Noise Cancelling).

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite