HP lansează ENVY Inspire cu HP+, imprimanta multifuncţională pentru muncă în sistem hibrid

HP lansează ENVY Inspire cu HP+, imprimanta multifuncţională pentru muncă în sistem
hibrid

HP ENVY Inspire.

HP lansează HP ENVY Inspire cu HP+, concepută pentru a răspunde nevoilor tot mai elaborate impuse de munca în sistem hibrid, şcoala de acasă, dar şi pentru momentele în care familiile şi prietenii împart amintiri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit studiilor HP aproape 86% dintre familii îşi folosesc imprimanta pentru activităţi de zi de zi. Dincolo de activităţile de muncă şi de învăţare, ENVY Inspire este şi un instrument pentru printarea momentelor importante din viaţa de familie. Sistemul de imprimare foto HP permite imprimare personalizată faţă-verso şi adăugarea automată a datei şi a locului, păstrând formatul fotografiilor în noi dimensiuni, cum ar fi panoramă sau format specific platformelor sociale. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de şabloane disponibile în aplicaţia HP Smart pentru a crea felicitări, suveniruri şi alte formate imprimabile.

Caracteristici suplimentare HP ENVY Inspire, activat cu HP+:

  • Imprimantă inteligentă (SMART PRINTER) care permite imprimarea de oriunde. Oricine poate accesa imprimanta, poate trimite şi stoca fişiere şi poate imprima de acasă sau din aproape orice loc, folosind aplicaţia HP Smart de pe dispozitivul personal.
  • serviciu de abonament la cerneală (SMART INK) – imprimanta nu rămâne niciodată fără cerneală. Familiile pot economisi până la 70% din costul cu cartuşele de cerneală. Activarea HP+ vine cu 6 luni de serviciu Instant Ink incluse şi 1 an suplimentar de garanţie HP,  folosind cerneală HP originală.
  • aplicaţie inteligentă (SMART APP) – funcţii suplimentare. Sistemul HP+ oferă funcţionalitate aplicaţiei HP Smart pentru activităţi casnice, de muncă sau pentru şcoală. HP Smart facilitează, printre altele, scanarea cărţilor sau stocarea fişierelor editabile.

 

Caracteristici hibride

  • Proiectată cu „mod silenţios” pentru cei care lucrează, învaţă şi creează de acasă.
  • Prima imprimantă HP certificată Works With Chromebook.
  • Include noul Smart Driver, care redirecţionează automat printurile, indiferent dacă sunteţi conectat la o reţea WiFi sau la VPN.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările