Google Maps introduce una din cele mai bune funcţii de pe Waze

Google Maps introduce una din cele mai bune funcţii de pe Waze

În ultimele luni, Google Maps a integrat câteva din funcţiile care pot fi găsite şi pe cunoscuta aplicaţie Waze, iar acum una dintre cele mai utile a ajuns în aplicaţia gigantului american.

Ştiri pe aceeaşi temă


Incidentele rutiere pot fi raportate acum cu ajutorul Google Maps. Momentan, un număr restrâns de utilizatori pot beneficia de această funcţie, însă ea va fi disponibilă în curând la scară largă, conform site-ului 9to5Google.

Raportarea incidentelor, precum accidente sau radare, constituie una dintre cele mai apreciate caracteristici ale aplicaţiei Waze. 

Google a început testarea acesteia încă din vara trecută, schimbându-i interfaţa pe timpul iernii, astfel încât a ajuns la ce putem vedea în captura de ecran de mai jos.

 

FOTO via 9to5Google

Google Maps nu trebuie actualizată pentru a vedea această nouă funcţie, însă este bine să verifici că ai ultima versiune a aplicaţiei. Butonul care permite raportarea incidentelor va fi marcat cu ”New”.

În acest moment, doar accidentele şi radarele pot fi marcate cu ajutorul funcţiei, însă probabil că mai multe tipuri de incidente rutiere vor fi adăugate în curând.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: