Genius X, noua periuţă electrică de la Oral-B cu inteligenţă artificială

Genius X, noua periuţă electrică de la Oral-B cu inteligenţă artificială

FOTO Oral-B

Oral-B lansează periuţa electrică GENIUS X cu Inteligenţă Artificială, dispozitiv pentru igienă orală disponibil pe piaţă în acest moment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creată împreună cu medici stomatologi, GENIUS X îmbină rezultatele studierii a mii de stiluri de periaj dentar pentru a evalua stilul individual al fiecăruia şi pentru a ghida utilizatorul să dezvolte obiceiuri de îngrijire orală mai bune. Inteligenţa Artificială urmăreşte obiceiurile de periaj dentar şi transmite feedback personalizat despre zonele care necesită mai multă atenţie. 

"GENIUS X cu AI (Inteligenţă Artificială) susţine cele mai bune obiceiuri de periaj. Fiecare pacient este unic, de aceea căutăm şi dezvoltăm soluţii care se pot adapta fiecărui individ. Oral-B oferă pacienţilor o experienţă excelentă şi personalizată fără ca ei să fie nevoiţi să schimbe felul în care îşi periază dinţii pentru a obţine cele mai bune rezultate în îngrijire orală. Aceste lucruri fac din noul GENIUS X un produs cu adevărat inovator”, spune Dr. Leslie Winston, Director of Global Professional & Scientific Relations and Clinical Research, Procter & Gamble.

Oral-B GENIUS X cu Inteligenţă Artificială completează gama de periuţe electrice cu capăt rotund de la Oral-B şi recunoaşte modul de periaj al utilizatorului, ajutându-l să îşi îmbunătăţească rezultatele. Stilul de periaj analizat de Oral-B este diferit de la un individ la altul, întocmai ca al unei amprente digitale, de aceea Oral-B GENIUS X se bazează pe analiza a mii de stiluri de periaj.

Oral-B GENIUS X vine cu o carcasă elegantă pentru călătorii, care încarcă în acelaşi timp bateria periuţei şi pe cea a unui dispozitiv cu conectare USB, precum telefonul mobil.

Oral-B ajută utilizatorii de toate vârstele să aibă rezultate îmbunătăţite prin intermediul aplicaţiei Oral-B, ce include Oral-B Funzone şi cronometru Disney Magic.În medie, oamenii îşi periază dinţii între 30 şi 60 de secunde, deşi cred că alocă acestui obicei 2 minute. Prin aplicaţia pentru telefonul mobil, Oral-B a reuşit să crească timpul mediu pentru periaj la 2 minute şi 22 de secunde, peste limita minimă recomandată de medicii stomatologi.

Oral-B GENIUS X cu Inteligenţă Artificială vine în variantele alb, negru, rose gold şi se găseşte în magazine la preţul de 1199 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: