GALERIE FOTO Tastatura care se transformă după cum dorim

GALERIE FOTO Tastatura care se transformă după cum dorim

Tastatura se va baza pe E-Ink

V-aţi săturat de modul în care sunt organizate literele pe tastatură sau vă plictisiţi să tastaţi în fiecare zi aceleaşi litere? Ei bine, doi designeri şi-au prezentat conceptul care poate modifica literele oricând.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tastatura numită acum în faza de proiect E-inkey Keyboard Concept este unul foarte interesant pentru că se bazează pe E-Ink, materialul care este folosit la cititoarele de cărţi virtuale.

Tastele pot fi schimbate şi s-ar putea baza, dacă va fi pus în practică, pe un software care să înveţe unde sunt tastele într-un anumit moment. Astfel, fiecare utilizator poate să-şi modifice aşezarea literelor şi cifrelor după cum doreşte şi după cum le foloseşte.

În proiectul de pe Yanko Design, Maxim Mezentsev şi Aleksander Suhih au prezentat şi conceptul după care va fi realizată o tastă. Astfel, primul strat va fi plastic, al doilea din hârtie electronică, al treilea din plastic şi o carcasă transparentă deasupra.  

Dacă va fi transformată vreodată în realitate, tastatura ar putea să înlocuiască problemele unora din domenii care folosesc o aşezare diferită a tastelor. Dacă în Europa folosim de obicei aşezarea QWERTY sau AZERTY (Franţa), unii utilizatori de computere, cum ar fi cei care lucrează în programe de editare a pozelor, ar avea nevoie de altceva. Aşadar, uitaţi de alternativa Dvorak la tastaturile clasice, s-ar putea să ne personalizăm în curând literele.

Mai multe detalii puteţi vedea în galeria foto. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: