Galaxy Unpacked 2020: Tot ce a anunţat Samsung la evenimentul său dedicat gamei Note

Galaxy Unpacked 2020: Tot ce a anunţat Samsung la evenimentul său dedicat gamei Note

În cadrul evenimentului de astăzi am văzut primele imagini cu noua gamă Note, o nouă pereche de căşti, dar şi o surpriză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung a lansat astăzi noua gamă Galaxy Note 20, formată din două dispozitive, despre care vorbim în detaliu în acest material şi pe care o şi prezentăm într-un scurt hands-on.

Un lucru a fost foarte uşor de remarcat la toate dispozitivele lansate de Samsung astăzi: nuanţa superbă Mystic Bronze, pe care am văzut-o pe căşti, ceas şi telefoane.

Galaxy Buds Live

Şi dacă tot vorbim de căşti, să aruncăm o privire la noile Galaxy Buds Live, lansate de Samsung, acele căşti despre care au apărut o mulţime de zvonuri şi pe care le-am văzut deja în urmă cu câteva săptămâni în imagini oficiale, scăpate pe internet.

Galaxy Buds Live sunt disponibile în trei variante de culoare: alb, negru şi bineînţeles acel Mystic Bronze. Căştile au Active Noise Cancellation, care poate fi controlat din aplicaţia Samsung Wearable şi sunt surprinzător de puternice, pentru cât de mici sunt.

Au un design complet nou, pe care nu l-am mai văzut până acum, intrând cu totul în urechea utilizatorului, şi pot fi controlate prin atingeri. Galaxy Buds Live au difuzoare de 12mm şi trei microfoane, fiind echipate cu funcţia Pickup Voice, pentru a putea vorbi cu ceilalţi fără a le scoate din urechi.

Galaxy Buds Live vor avea un preţ de 189 de euro.

Galaxy Watch 3

Samsung a prezentat şi un nou ceas, Galaxy Watch3, pe care compania îl prezintă ca un ”centrul al experienţelor de wellness”. Noua versiune permite acum măsurarea tensiunii arteriale şi realizarea unei electrocardiograme, pentru a ajuta utilizatorii să monitorizeze şi gestioneze starea lor de sănătate.

De asemenea, Samsung aduce pe Galaxy Watch 3 şi una dintre cele mai bune funcţii găsite pe Apple Watch: fall detection, astfel că ceasul va putea detecta dacă ai parte de un accidente şi va putea trimite un mesaj de urgenţă către contactele tale apropiate.

Galaxy Watch 3 va avea un preţ de 429 de euro, în varianta de 41mm, şi de 459 de euro, în varianta de 45mm.

Galaxy Tab S7 şi S7+

În fine, Samsung a prezentat şi noile sale tablete Tab S7 şi S7+, care vin cu un nou procesor şi conectivitate 5G, display-uri de 11, respectiv 12,4 inci şi o rată de refresh de 120Hz.

De pe tablete nu lipseşte, bineînţeles, nici S Pen-ul îmbunătăţit, care oferă o senzaţie mai apropiată de cea pe care o ai atunci când scrii pe hârtie, şi vin şi cu funcţiile specifice S Pen-ului : Samsung Notes, dar şi aplicaţii de desen şi scriere, precum Clip Studio Paint, Canvas şi Noteshelf.

Galaxy Tab S7 va avea un preţ de 699 de euro, în timp ce Tab S7+ va fi disponibil pentru 899 de euro.

Totuşi, Samsung a mai avut o surpriză: noul său telefon pliabil, Galaxy Fold 2, despre care puteţi citi mai multe aici şi care va fi prezentat complet la începutul lunii septembrie.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: