Galaxy Note 4 e cel mai bun telefon de la Samsung, dar nu e prea dorit de oameni

Galaxy Note 4 e cel mai bun telefon de la Samsung, dar nu e prea dorit de oameni

Samsung Galaxy Note 4, cerere mai mică decât Note 3. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Samsung Galaxy Note 4 este de aproape o lună pe piaţă, dar concurenţa mai mare se arată cel mai bine în vânzările acestui phablet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Galaxy Note 4 este în magazinele din România de mai bine de două săptămâni, însă până acum nu a reuşit să se ridice la nivelul predecesorului său în termeni de vânzări la nivel internaţional.

Samsung Galaxy Note 4 a început să fie comercializat de la începutul lunii octombrie, iar până acum compania sud-coreeană a reuşit să livreze global aproximativ 4,5 milioane de telefoane. Deşi la prima vedere cifra este impresionantă, noua iteraţie din seria Galaxy Note nu a reuşit să-l egaleze pe Note 3 la acest capitol, care în aceeaşi perioadă s-a vândut în 5 milioane de exemplare.

Aceste 500 de mii de unităţi în minus au fost cauzate de câteva motive. În primul rând, Samsung Galaxy Note 4 şi-a făcut apariţia în unele ţări mai târziu decât în altele. Un bun exemplu în acest sens este Marea Britanie, unde telefonul a fost pus în vânzare abia pe data de 17 octombrie.

Află totul despre vânzările Samsung Galaxy Note 4 de la Playtech

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările