FOTO IFA 2013: Samsung Galaxy Gear apare în primele poze neoficiale. Tot ce se ştie despre „telefonul de la-ncheietură“

FOTO IFA 2013: Samsung Galaxy Gear apare în primele poze neoficiale. Tot ce se ştie despre „telefonul de la-ncheietură“

Acesta este unul dintre primele modele de Galaxy Gear. FOTO VentureBeat

Samsung îşi va lansa la târgul de tehnologie IFA 2013 un ceas inteligent denumit până acum Galaxy Gear. Era la stadiul de zvon până acum câteva săptămâni şi acum apare în imagini neoficiale. Va avea o autonomie cât pentru toată ziua şi o cameră foto de 4 megapixeli.

Ştiri pe aceeaşi temă

VentureBeat produce primele imagini neoficiale cu noul ceas inteligent de la Samsung. Este mare, se prinde la încheietură şi din câte se vede, prezumţie întărită şi de Om Malik de la GigaOM, aceste imagini sunt cu unul dintre modelele de început. Este puţin probabil ca Samsung să păstreze acea curea din cauciuc, puţin inestetică şi nepotrivită cu un astfel de dispozitiv.

Conform Christinei Farr de la VentureBeat, surse de-ale sale de la Samsung i-au arătat şi un material de marketing prin care Galaxy Gear este promovat. Acesta nu a fost creat de Samsung, ci de o companie terţă. Se pare că ecranul de 3 inci este OLED, tehnologie folosită mai mereu de Samsung, şi este de înaltă rezoluţie, dar din câte se vede raţia aspectului pare să fie 1:1 sau 4:3, o diferenţă destul de mare de la cea 16:9 sau 15:9 de pe mai toate smartphone-urile actuale.

Samsung Galaxy Gear are o cameră foto de 4 megapixeli, difuzoare şi este capabil să măsoare datele biometrice ale utilizatorului, astfel că acţionează şi ca un monitor pentru statea de sănătate. Camera se pare că poate fi folosită pentru a fotografia mâncarea, iar programul din Galaxy Gear îţi va spune dacă e bună sau nu, dacă e bogată în proteine sau în grăsimi. Este similar programului S Health care a debutat pe Samsung Galaxy S4, dar un pas în faţă.

Samsung Galaxy Gear va fi echipat cu aplicatia S Voice pentru a-i da comenzi, similar Google Now sau Siri de la Apple, se va conecta la un telefon Galaxy S sau la o tabletă Samsung, aplicaţiile vor fi lansate prin gesturi şi astfel vei interacţiona cu ele, există şi o aplicaţie pentru a gestiona apelurile, desigur că vei putea naviga pe Internet şi va avea integrare cu reţelele sociale. Mai mult, autonomia este estimată la peste 10 ore. Mai jos este o colecţie de poze de la VentureBeat.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre noile produse Samsung:

FOTO Apar noi imagini cu Galaxy Gear, ceasul inteligent de la Samsung. E descris modul în care se va conecta la telefon

Samsung şi-a potrivit ceasul: Galaxy Gear este confirmat pentru septembrie, împreună cu Galaxy Note 3

O schiţă cu Galaxy Gear.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările