Produsul este disponibil în reţelele de magazine ale partenerilor Huawei dar şi în magazinul propriu, recent lansat, huaweistore.ro. 
 
Până la sfârşitul lunii mai, persoanele care se înscriu la newsletter, pot beneficia de un voucher de 100 de lei cu ajutorul căruia şi-ar achiziţional noile căşti TWS Huawei FreeBuds 4i la preţul de 299 lei.

Încărcare rapidă pentru a asculta muzică continuu

HUAWEI FreeBuds 4i moştenesc funcţiile excepţionale ale seriei HUAWEI FreeBuds, printre care se numără durata de viaţă remarcabilă a bateriei, calitatea perfectă a sunetului şi tehnologia eficientă ANC, funcţionalităţi care le permit utilizatorilor să îşi dezvăluie pe deplin creativitatea şi entuziasmul şi să se bucure de o experienţă de ascultare confortabilă, oricând şi oriunde. 
 
Conform datelor obţinute de laboratoarele Huawei, când funcţia ANC este oprită, HUAWEI FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite şi de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal. 
 
Mai mult, HUAWEI FreeBuds 4i dispune de funcţia de încărcare rapidă pentru a răspunde oricăror temeri legate de descărcarea bateriei. Pe baza datelor obţinute de laboratoarele Huawei, HUAWEI FreeBuds 4i oferă 4 ore de bucurie audio cu o o încărcare de doar 10 minute.

Experienţă audio imersivă cu anularea activă a zgomotului (ANC)

Pe HUAWEI FreeBuds 4i, Huawei a optimizat anularea zgomotului pentru cele mai frecvente scenarii de utilizare şi spaţii din viaţa de zi cu zi, cum ar fi centrele comerciale, autobuzele, gările şi birourile. Au fost realizate calibrări pentru a aborda zgomotele tipice, inclusiv zgomotul aparatului de aer condiţionat, zgomotul ventilatorului computerului, zgomotul trenurilor în tuneluri şi al aglomeraţiei plină de viaţă. În acest fel, performanţa de anulare a zgomotului a fost îmbunătăţită şi mai mult pentru a oferi o experienţă eficientă de anulare active a zgomotului.
 
Pentru a obţine efectul ANC, HUAWEI FreeBuds 4i utilizează microfoane pentru a detecta zgomotul ambiental şi foloseşte algoritmi activi de anulare a zgomotului pentru a crea unde acustice inversate pentru a-l contracara. Calitatea sunetului nu este afectată atunci când este efectiv eliminat zgomotul şi poate ajuta, de asemenea, la reducerea presiunii în urechile utilizatorilor.

Comunicaţi eficient purtând castile cu ajutorul modului Awareness

Atunci când utilizează căşti cu anulare activă a zgomotului în spaţii publice, utilizatorii trebuie să fie conştienţi de anumite sunete ambientale. Pentru aceste situaţii HUAWEI FreeBuds 4i dispune de modul Awareness. Cu o atingere lungă pe mânerul căştii, utilizatorii pot trece cu uşurinţă de la modul de anulare a zgomotului la modul Awareness fără a scoate căştile. Acest lucru permite utilizatorilor să fie conştienţi de sunetele ambientale, precum şi să comunice cu oamenii din jur mai uşor, atunci când poartă căştile.
 

Anularea zgomotului cu microfon dual pentru apeluri mai clare

Pentru a minimiza interferenţa zgomotului ambiental în timpul apelurilor, HUAWEI FreeBuds 4i utilizează mai multe tehnologii, inclusiv emisia de „undă sonoră inversată”, susţinută de două microfoane externe pentru preluarea precisă a sunetului. De asemenea, include un design unic anti-vânt, care poate funcţonează în mod eficient anulând zgomotul vântului.
 
FreeBuds 4i se conectează cu uşurinţă la toate smartphone-urile care rulează atât pe ecosisteme iOS, cât şi pe Android, pentru a oferi o experienţa audio complete pentru toţi utilizatorii. Toate căştile FreeBuds, inclusiv FreeBuds 4i sunt compatibile cu toate sistemele de operare, începând cu iOS şi Android.
 

Detectare precisă a atingerii

Pentru a oferi o experienţă de interacţiune excepţională, sensibilitatea senzorului este de importanţă maximă. HUAWEI FreeBuds 4i are senzori tactili capacitivi încorporaţi pe ambele părţi ale căştilor, care pot determina cu exactitate obiceiurile utilizatorului şi îşi pot îmbunătăţi în continuare gradul de sensibilitate. În comparaţie cu metoda tradiţională de atingere, utilizatorii pot finaliza operaţiuni precum controlul muzicii, apelurile vocale şi activarea şi dezactivarea anulării zgomotului printr-o atingere uşoară, ceea ce înseamnă că se pot bucura de o experienţă interactivă mai satisfăcătoare.
 
Atingând căştile HUAWEI FreeBuds 4i de două ori, utilizatorii activează:
• Redare muzică: redare / pauză muzică
• Apel vocal: răspundeţi / terminaţi apelul
 
Prin apăsare prelungită pe căştile HUAWEI FreeBuds 4i utilizatorii activează:
• Activaţi / dezactivaţi modul ANC / Awareness
 
În plus, suprafaţa căştilor este finisată cu un strat lucios pentru a respinge murdăria şi amprentele, acesta dispune şi de un algoritm intelligent care ajută utilizatorii să evite atingerile false.