FOTO Zvonosfera Apple se măreşte cu noul iPad. Carcasa viitoarei tablete împrumută designul iPad Mini

FOTO Zvonosfera Apple se măreşte cu noul iPad. Carcasa viitoarei tablete împrumută designul iPad Mini

Fanii Apple se vor bucura anul acesta de o nouă tabletă. FOTO Reuters

Apple încă nu a anunţat nimic despre viitorul iPad, dar primele imagini cu carcasa acestuia sunt deja pe Internet. Este mai mic, mai subţire, mai inspirat de designul iPad Mini.

Anul 2013 nu va fi lipsit de o tabletă de la Apple, iar iPad 5 deja începe să apară în diverse forme în pozele neoficiale. Cele mai noi imagini prezintă o carcasă mai subţire, spatele drept şi marginea de lângă ecran mai mică. Pentru oricine a văzut sau folosit un iPad Mini, noul iPad s-ar putea să-i fie familiar, notează „9to5mac“. 

iPad-uri umăr la umăr

Nuanţele în care va veni noua tabletă cel mai probail vor fi alb şi negru, după cum arată iPad Mini, iar diferenţa de dimensiune faţă de celelalte patru modele de iPad de până acum este semnificativă. Până acum, Apple a ales să folosească o margine destul de lată pentru ca utilizatorul să aibă o bază de care să ţină tableta. Însă la iPad Mini compania a venit cu o idee mai bună, şi anume ca tableta să nu înregistreze atingerile, când este ţinută într-o anumită poziţie.

Noul iPad suprapus peste un model actual

Dacă noul iPad este gândit pentru o lansare ca până acum, în primăvară, atunci nu este de mirare că au început să apară componentele. Cel mai probabil ecranul va rămâne tot Retina de 9,7 inci, cu mici îmbunătăţiri la partea tehnică. Urmează şi un iPad Mini anul acesta care, în plus faţă de vechea versiune, va face trecerea la ecran Retina şi memorie RAM de cel puţin 1 GB, conform zvonurilor preliminare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: