FOTO Conceptul Infiniti pentru maşina electrică a viitorului pare desprins din filmele SF distopice

FOTO Conceptul Infiniti pentru maşina electrică a viitorului pare desprins din filmele SF distopice

FOTO via The Verge

Într-o industrie care evolueză în mod constant şi care trece prin nişte schimbări foarte importante în această perioadă, producătorii auto apelează la trecut pentru a putea inova şi pentru a putea trece, cu adevărat, într-o nouă eră a designului de autoturisme. Maşinile electrice sunt viitorul, asta e cert.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producătorul japonez de maşini sport, Infiniti, a gândit o maşină electrică cu un design foarte interesant, care aduce foarte mult cu maşinile de curse ale anilor '50. Automobilul dispune de un singur loc, cel al şoferului, şi urmează să fie lansat oficial în 2021. Minimalismul este poate cel mai potrivit cuvânt pentru a caracteriza maşina gândită de divizia de lux a Nissan.

Noul design al celor de la Infiniti este puternic influenţat de trecutul lui Karim Habib, care a lucrat pentru BMW înainte să facă pasul spre Japonia. Acesta a declarat pentru The Verge că prezentul concept nu va reprezenta forma finală a automobilului care va fi scos la vânzare, însă este un expemplu a direcţiei de viitor în care vrea să apuce Infiniti.

Proiectul Infiniti Concept 10 a fost finalizat în doar patru luni, iar produsul finit garantează să fure ochii oricărui trecător. Realizarea acestuia a fost posibilă cu ajutorul unei echipe internaţionale de designeri, din ţări precum Marea Britanie, Japonia şi SUA.

FOTOGRAFII via The Verge

citeste totul despre: