FOTO Allview încearcă piaţa iPad Mini cu tableta TX1 Quasar cu funcţii 3G

FOTO Allview încearcă piaţa iPad Mini cu tableta TX1 Quasar cu funcţii 3G

Braşovenii de la Allview vin cu un nou model de tabletă poziţionată între phabelete de 5 inci şi tabletele mari de 10 inci. iPad Mini şi Galaxy Note 8 sunt doi rivali pentru produsul românesc.

Allview Quasar are un procesor dual-core la frecvenţa de 1 GHz, o memorie RAM de 1 GB şi un spaţiu de stocare de 4 GB, dar are suport pentru carduri microSD. Sistemul de operare este Android 4.0 şi ecranul LCD măsoară 8 inci cu o rezoluţie de 1.024x768 pixeli. Tableta are WiFi, Bluetooth, dar şi un mod 3G pentru cei care vor s-o folosească drept telefon sau să acceseze Internetul de pe cartelă.

Quasar are două camere - 3,2 megapixeli, respectiv 0,3 MP - şi două porturi miniUSB. Aplicaţiile preinstalate cu care vine sunt Office Suite Viewer, ES File Explorer şi Bitdefender, iar autonomia este estimată de producător la cinci ore şi jumătate, fiind oferită de o baterie de 4.000 miliamperi. Tableta TX1 Quasar poate fi achiziţionată la preţul de 1.000 de lei din magazinul online Allview şi din reţelele partenere.

Tableta vine la aceeaşi dimensiune a ecranului ca iPad Mini de la Apple şi Note 8 - încă neprezentantă oficial - de la Samsung. Nu are chiar dotările de top ale mai cunoscuţilor săi rivali, dar nici preţul nu este acelaşi. Producătorul braşovean afirmă că tableta este destinată persoanelor active.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: