ESD ROM devine service autorizat şi pentru gama Xiaomi Ecosystem

ESD ROM devine service autorizat şi pentru gama Xiaomi Ecosystem

Magazin Xiaomi. FOTO Shutterstock

Xiaomi România anunţă că ESD ROM, centru autorizat Xiaomi România pentru gama de telefoane mobile inteligente a preluat, începând cu luna iulie 2020, şi operaţiunile de service pentru o serie de produse din gama Xiaomi Ecosystem, respectiv trotinete electrice, roboţi inteligenţi de curăţare şi aspiratoare verticale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Beneficiază de acces la service-ul ESD ROM doar produsele Xiaomi achiziţionate prin distributorii oficiali ai Xiaomi în România, respectiv ALSO TECHNOLOGY SRL, WORLD COMM TRADING GFZ SRL şi Telpur.

Accesul la service-ul autorizat ESD ROM le oferă utilizatorilor o serie de beneficii legate de repararea produselor stricate, prin înlocuirea produsului sau a pieselor necesare, în funcţie de campanie, gratuit şi într-un timp mai scurt, inclusiv beneficii legate de strategia Door2Door, în care produsul este preluat şi ulterior returnat utilizatorului de la o adresă aleasă de acesta.

Procedura actualizată de accesare a garanţiei prin centrul de service ESD este disponibilă online pe site-ul Xiaomi la https://www.mi.com/global/service/support/warranty/ro.html.

Utilizatorii vor primi asistenţă pentru orice întrebări legate de reparaţii, printr-un simplu e-mail adresat Centrului ESD ROM. Datele de contact pentru Centrul ESD ROM sunt disponibile online pe https://esd-rom.ro/.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările