Decizie interesantă luată de Huawei. Compania chineză va dezvolta un smartwatch de gaming

Decizie interesantă luată de Huawei. Compania chineză va dezvolta un smartwatch de gaming

Atunci când vorbim despre produse electronice destinate gaming-ului ne gândim la PC-uri, laptop-uri, console, mai nou telefoane. Însă este destul de greu de imaginat că cineva ar putea să se joace în condiţii normale pe un ceas inteligent. Dar mai ales să scoată şi bani din buzunar pentru un astfel de gadget. Oricum ar fi interpretată, decizia Huawei este una destul de interesantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia a apărut astăzi pe internet, la pachet cu câteva poze din care ne dăm seama cum ar putea funcţiona un astfel de dispozitiv şi care ar fi modalitatea prin care acesta ar putea fi controlat. Ideea este că Huawei vrea să plaseze câteva butoane de control chiar pe curaua ceasului, ceea ce implică faptul că utilizatorul se va putea juca fără ca ceasul să fie la încheietură.

Brevetul a fost obţinut cu succes de către Huawei, notează publicaţia LetsGoDigital, iar producţia poate începe în orice moment, chiar dacă o dată exactă de lansare nu a fost specificată. Desigur, intervine şi ideea de punere în practică a proiectului, însă e greu de crezut că Huawei a dorit patentarea dispozitivului fără să aibă intenţii serioase în ceea ce-l priveşte.


Fotografii via LetsGoDigital

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: