De la Samsung vine cea mai bună tabletă din 2014: Galaxy Tab S cu Android

De la Samsung vine cea mai bună tabletă din 2014: Galaxy Tab S cu Android

Samsung a creat o tabletă foarte bună în 2014. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Finalul anului e, de regulă, rezervat bilanţurilor. După ce am ales cel mai bun telefon, ne uităm spre cea mai bună tabletă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Galaxy Tab S reprezintă o linie de tablete premium pentru sud-coreeni. Deşi în 2014 am văzut, poate mai bine ca în oricare alt an, un declin al interesului oamenilor faţă de tablete, Tab S e un gadget care îşi justifică existenţa şi pune bazele a ceva interesant pentru 2015.

Samsung Galaxy Tab S a venit într-un an plin cu tablete, fie că vorbim de cele ale companiei, fie că e vorba de toate celelalte, iar principala dotare prin care a atras atenţia a fost ecranul. Este celebrul Quad HD, cunoscut şi ca 2K, a cărui rezoluţie am văzut-o pe LG G3 şi Galaxy Note 4. Pentru Galaxy Tab S, principalul rival este Nexus 9 direct de la Google şi cu Android 5.0 Lollipop preinstalat. Totuşi, Samsung se va achita de actualizare şi pentru Tab S în curând.

O vreme tabletele au fost imaginate drept nişte telefoane mai mari, apoi au fost bănuite că înlocuiesc laptopul, iar în prezent nu-şi prea găsesc locul mai ales pe listele de cumpărături ale oamenilor. Aceste dispozitive deşi sunt portabile, cântărind şi sub 500 de grame, mai mereu îşi găsesc locul acasă şi sunt folosite mai ales seara. S-a dezvoltat un alt tip de consum al conţinutului pe acestea, dar telefonul continuă să fie gadgetul care ne umple timpul din zi, prezenţa tabletei fiind destul de redusă.

Află totul despre cea mai bună tabletă din 2014

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: