De acum îţi poţi păstra pozele şi datele timp de 1.000 de ani cu noile SSD-uri

De acum îţi poţi păstra pozele şi datele timp de 1.000 de ani cu noile SSD-uri

Un SSD bun poate rezista şi 1.000 de ani.

Tehnologia a avansat atât de mult, încât acum putem vorbi de medii de stocare rezistă mult spre foarte mult. Ultima dovadă: SSD-uri pentru un mileniu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faţă de primele SSD-uri ajunse pe piaţă, cele mai noi modele pot rezista până la 1.000 de ani de transfer de fişiere susţinut.

Cei de la The Tech Report au publicat zilele trecute rezultatele unui test foarte ambiţios referitor la durata de viaţă a SSD-urilor. Acesta avea ca scop măsurarea în condiţii cât mai realiste a perioadei de trafic de date susţinut pe care o poate suporta un astfel de mediu de stocare. În plus, se dorea compararea rezultatelor cu durata de viaţă a SSD-urilor inscripţionată pe cutia acestora.

În total au fost testate şase dintre cele mai populare variante, modele precum Kingston HyperX 3K, şi . Testul efectiv a fost cât se poate de simplu şi a implicat scrierea şi rescrierea la infinit a unui volum de 10GB de fişiere mai mici sau mai mari.

Află totul despre cum SSD-urile vor rezista 1.000 de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: