Cum vom „vorbi“ cu Windows 10: Noi detalii despre Cortana, asistentul digital

Cum vom „vorbi“ cu Windows 10: Noi detalii despre Cortana, asistentul digital

Windows 10 va fi versiunea care să apropie mai mult telefoanele de desktop. FOTO The Verge

Windows 10 va fi lansat abia în 2015, dar până atunci aflăm câteva lucruri esenţiale despre noutăţile pe care le va avea de oferit.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă versiune a viitorului  scăpată zilele trecute pe internet ne arată implementarea asistentului virtual Cortana în sistemul de operare.

Cei de la Microsoft se pare că nu sunt foarte eficienţi în a ascunde viziunea lor pentru Windows 10. Cea mai recentă variantă, ilustrată prin captura de mai sus, confirmă mai multe zvonuri recente referitoare la prezenţa asistentului virtual . Cu toate că în versiunea Technical Preview de Windows 10 nu a fost vorba de vreun asistent virtual, de câteva săptămâni au început să circule online tot mai multe zvonuri referitoare la prezenţa Cortanei în noul sistem de operare.

Printr-o nouă variantă cu numele de cod Build 9901 înţelegem un pic mai bine cum vom putea apela la comenzi vocale pentru a obţine de la PC răspunsuri la diverse întrebări fără a apela neapărat la o tastatură. În final, ţine doar de voi dacă vreţi sau nu să vorbiţi cu Cortana sau preferaţi să-i tastaţi diversele cereri. În mare parte, dacă aţi interacţionat cu asistentul virtual creat de Microsoft pe un Windows Phone, experienţa oferită este similară.

Află totul despre Windows 10 şi asistentul digital

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: