Cum sa îl suni pe Moş Crăciun cu ajutorul lui Google Assistant

Cum sa îl suni pe Moş Crăciun cu ajutorul lui Google Assistant

Dacă mai crezi în Moş Crăciun şi îţi doreşti să vorbeşti cu el, tot ce trebuie să faci e să-i spui boxei inteligente Google Home: “Ok Google. Call Santa!” şi vei primi imediat legătura cu Polul Nord.

Moşul se va opri din pregătirea concertului de Crăciun, ca să se consulte cu tine în privinţa modului în care să interpreteze unicul cântec pregătit pentru festivalul elfilor.

Aceasta e o opţiune tematică pentru sărbătorile de iarnă, care în mod sigur îţi va impresiona copilul, cu condiţia să ştie engleză.

Desigur, pentru asta ar trebui să ai un dispozitiv Google Home. Din păcate, Google nu e încă prezent în mod direct pe piaţa din România şi de aceea va trebui să apelezi la magazinele locale, de unde poţi achiziţiona sistemul la un preţ cuprins între 200 şi  600 lei.

Totuşi, dacă nu vrei să dai bani special pentru asta, poţi descărca gratuit din Google Play aplicaţia A Call from Santa Claus! şi din App Store aplicaţia Message from Santa!, care fac cam acelaşi lucru. Copiii vor fi încântaţi!

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările