Cum să ştergi toate datele dintr-un telefon mobil în trei paşi simpli

Cum să ştergi toate datele dintr-un telefon mobil în trei paşi simpli

Telefoanele mobile pot fi resetate din trei paşi

Telefoanele mobile pot fi rezervoare importante de date confidenţiale dacă nu ştim să le resetăm la timp, atunci când le schimbăm. Vă învăţăm să resetaţi telefoanele de pe cele trei sisteme de operare mobile existente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toţi paşii de resetare, pentru cele trei sisteme de operare, îi puteţi găsi în galeria foto ataşată articolului, iar traseul este explicat mai jos. 

Cum să-ţi resetezi telefonul Android

În Android, opţiunile de resetare pot fi găsite de obicei în meniul de setări la Backup and Reset. Meniul acesta se găseşte sub cel de schimbare a limbii.

Odată ajunşi în Backup and Reset trebuie să alegem ultima opţiune din listă - Factory Reset. Unele telefoane au reset-ul mai compliat şi trebuie să fim atenţi să bifăm eliminarea tuturor datelor şi setărilor din telefon.

De exemplu, la Sony după un Factory Reset, conţinutul ar putea rămâne disponibil pentru alţi utilizatori, în cazul în care vindem telefonul.

Resetare telefon cu iOS

Pe iPhone, opţiunile de resetare necesită mai mulţi paşi şi trebuie să alegem resetarea corectă, pentru a nu păstra informaţii confidenţiale în telefon.

În Meniul de Setări trebuie să alegem General. În partea de jos vom avea meniul de Resetare, care conţine şase opţiuni. Evident, vom alege Resetaţi toate configurările. Putem să ştergem, dacă dorim, doar configurările pentru internet, tastatură sau ecran principal.

Cum să ştergi un telefon cu Windows Phone

La primele teste cu Windows Phone, nefiind obişnuiţi cu sistemul de operare, am avut dificultăţi în a găsi meniul de resetare.

Trebuie să intrăm în setările telefoanelor şi să căutăm meniul Despre Telefon.

Aici vom găsi şi opţiunea de resetare a datelor la setările din fabrică. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările