Cum poţi ajunge cu Uber până la mare, folosind un avion

Cum poţi ajunge cu Uber până la mare, folosind un avion

Uber va funcţiona, pentru câteva ore, şi pentru transport aerian.

Uber anunţă un nou mijloc de transport. De data aceasta nu mai e în Bucureşti, ci spre mare, nu e cu maşina, ci cu avionul.

Sub numele UberJet, compania anunţă curse cu avionul până la mare. Utilizatorii vor putea comanda în aplicaţie o cursă cu un avion, pentru prima dată în România. Această cursă e rezultatul unui parteneriat între acest startup şi Regional Air Services. Cursele se vor derula sâmbătă, 18 iunie, cu zboruri din Bucureşti, de pe aeroportul „Aurel Vlaicu“ din Băneasa, cu aterizare pe aeroportul din Tuzla, lângă Constanţa.

Utilizatorii noi care îşi fac cont Uber, folosind codul UberJet25, pot câştiga o cursă gratuită până la mare, cu avionul. Deplasarea se va realiza cu avioane Diamond DA 42, iar după aterizare va fi asigurat transportul până în Mamaia. Costul unei curse va fi unul fix, de 500 lei de persoană. Utilizatorii noi pot câştiga un loc gratuit spre mare cu avionul, dacă în perioada 15-17 iunie îşi fac un cont Uber folosind codul UberJet25 pentru a intra în tragerea la sorţi.

Dacă vrei să călătoreşti astfel, trebuie să ştii care e mecanismul. Deschizi aplicaţia Uber sâmbătă, 18 iunie, în intervalul 9.00-10.00, alegi opţiunea UberJet şi comanzi. Un şofer partener Uber va prelua comanda şi te va duce la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile. Din cauza limitărilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de două kilograme de persoană. Avioanele vor pleca între 10:30 si 12:00 şi vor ateriza la Aeroportul Tuzla în aproximativ o oră de la decolare.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: