Cum va arăta superiahtul personalizat comandat de Jeff Bezos

Cum va arăta superiahtul personalizat comandat de Jeff Bezos

Ultimul model de superiaht de lux propus de constructorul OceanCo FOTO Twitter

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, şi-a comandat un nou superiaht care va fi prevăzut şi cu un iaht de suport dotat cu un heliport.

Cu o avere estimată la 177 de miliarde de dolari (conform Forbes), Bezos are o pasiune pentru elicoptere, ca şi iubita sa care e pilot şi are o firmă de aviaţie.
 
Superiahtul va fi construit de firma specializată în iahturi private OceanCo, din Olanda. 
 
Vasul cu trei catarge va fi probabil „unul din cele mai sofisticate iahturi care există”, potrivit Stone preluat de Business Insider. Potrivit Bloomberg, noul iaht al lui Bezos va costa peste jumătate de milion de dolari americani.
 
 
Deşi nu se cunosc prea multe detalii tehnice, lumea îşi poate face o idee raportat la cel mai luxos model al companiei, iahtul Black Pearl. Superiahtul lui Bezos va avea 127 de metri lungime, cu circa 20 de metri mai mult decât Black Pearl.
 
 
Imagini cu interiorul unui model de lux au fost publicate pe pagina de Instagram a OceanCo alături de explicaţia: are „sistem de propulsie electrică hibridă ce foloseşte baterii ca sursă primară de energie. Iahtul de 90 de metri Kairos propulsează industria superiahturilor într-un viitor sustenabil.
 
OceanCo are şi o echipă de suport pentru ciclul de viaţă al iahtului, un serviciu pentru clienţi de talia lui Jeff Bezos, prezentat ca „extensie echipajului de la bord”.
 
Imagini de prezentare a iahturilor de lux Oceanico FOTO captură Instagram

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările