Chinezării care merită cumpărate: cum poţi avea un proiector pentru telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serialul de Chinezării interesante, primul articol
Serialul de Chinezării interesante, primul articol

Tech Adevărul vă propune o călătorie pe "Drumul Mătăsii" online. Vom căuta împreună cele mai interesante gadgeturi vândute pe site-urile din China care livrează şi în România şi vi le vom prezenta. E o ocazie de a găsi oferte exotice şi produse unicat în ţară. Aşadar, să descoperim împreună cele mai bune oferte.

Astăzi am ales trei gadgeturi găsite pe site-ul Deal Extreme. Sunt câteva lucruri pe care vă sfătuim să le luaţi în considerare atunci când cumpăraţi din China, aşa că vi le vom scrie în fiecare articol.

Regulile "Drumului Mătăsii"

1. Asigură-te că livrarea în România este gratuită.

2. Urmăreşte review-urile utilizatorilor asupra produsului sau a utilizatorilor care vând.

3. Înarmează-te cu răbdare - livrarea se face în 7-10 zile lucrătoare, adică 2-3 săptămâni.

4. Încearcă să comanzi la început produse mai ieftine, pentru a te asigura că sunt livrate.

5. Imaginile de prezentare pot fi înşelătoare şi produsele pot arăta mai puţin calitativ decât pe site. E o responsabilitate pe care ne-o asumăm toţi.

6. Specificaţiile tehnice pot fi uneori mai slabe decât credeai. E un pariu, dar poţi să ai gadgeturi interesante.

7. La intrarea în ţară produsele pot fi taxate. Ia în calcul acest lucruri.

Dacă aveţi şi alte sfaturi privind comenzile din China, spuneţi-ne în comentarii pentru a le adăuga şi pentru a le propaga către cât mai mulţi oameni.

Cele trei produse din China alese de noi

Un proiector de carton

Am descoperit multe proiectoare pentru telefoanele mobile, ba chiar Samsung sau Lenovo au produs smartphone-uri cu proiectoare incluse sau picoproiectoare care se conectează la smartphone-urile cu Android.

Un gadget interesant, dar care ar putea fi foarte prost e un proiector de carton în care introduceţi telefonul. În interiorul său sunt o serie de lentile care vă transformă imaginea pentru a o proiecta pe perete.

Proiectorul e destul de mare pentru a fi destul de bun pentru un iPhone 6 Plus şi e influenţat şi de calitatea ecranului de pe smartphone.

Costă 24 de dolari şi poate fi achiziţionat de la acest link.

Chinezarii 1

O baterie externă ninja

Bateriile externe sunt un accesoriu pe care trebuie să-l aveţi neapărat în portofoliu. Dacă vă lasă smartphone-ul la greu, puneţi în geantă şi un acumulator extern cu o capacitate de încărcare cât mai mare.

Un acumulator de 2.000 de miliamperi îţi poate încărca telefonul o singură dată. Cu cât mai mulţi miliamperi, cu atât mai multe cicluri de încărcare. Teclast T750Q-R e un acumulator de 7.500 de miliamperi, aşadar, teoretic ar putea încărca un iPhone de vreo trei ori.

Ne-a plăcut forma lui, pentru că are atitudine. E proiectat ca o pisică-ninja, aşa că va fi cool să-l scoateţi şi să-l puneţi pe masă, atunci când încărcaţi telefonul.

Costă 27 de dolari şi e livrat gratuit în România.

Chinezarii 1

Un microfon cool

Nu garantăm pentru calitatea acestui microfon, dar ne-a plăcut forma lui. E foarte ieftin, ceea ce înseamnă că ar putea fi doar o chinezărie foarte slabă, dar merită încercat.

Dacă vă mai aduceţi aminte de microfonul de pe masa lui Letterman sau a lui Marius Tuca, atunci acesta aduce aminte de forma aceea vintage. Are şi un trepied cu care se poate fixa pe masă şi un fir pentru conectarea la orice dispozitiv.

Costă 13 dolari, mult sub alte microfoane de pe piaţă. Aşadar, e cel mai mare pariu de azi, dar arată foarte bine.

Chinezarii 1
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite