Chinezării fără egal: un selfie stick pentru gât şi ochelarii cu difuzoare pentru bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuăm incursiunea noastră pe "Drumul mătăsii" cu nişte accesorii pe care nu le veţi vedea în magazinele româneşti, dar care ne-au atras atenţia. Un selfie stick care se poate monta în jurul gâtului sau ochelari cu căşti, acestea sunt alegerile noastre.

Monopod pentru gât

Selfie stick-ul e o invenţie folosită deja de milioane de oameni. Cu toate acestea, puţini ştiu că există beţe care se îndoaie, pe care le poţi pune în jurul gâtului şi să te uiţi la telefon, fără să-l ţii în poală sau în mână. Practic, dacă vrei să te uiţi pe YouTube în pat, cu ăsta poţi face asta. E un fel de neck stick.

Costă 13 dolari şi se poate rotu la 360 de grade. De asemenea, poate fi fixat şi pe masă sau poate fi folosit drept selfie stick. E un dispozitiv pe care numai asiaticii îl puteau imagina, dar ne place enorm.

Îl comandaţi de la acest link şi ajunge în 10 zile lucrătoare.

image

Ochelari cu căşti

Nu sunt cei mai eleganţi ochelari de soare şi sunt doar pentru cei sportivi, dar pot funcţiona foarte bine atunci când alergaţi, dacă vreţi să ascultaţi muzică. De asemenea, pe bicicletă ar putea fi o alegere excelentă.

Se conectează Bluetooth la telefon şi putem răspunde la telefon, schimba volumul şi să ascultăm şi muzică. Au o baterie de 150 de miliamperi, aşa că am putea vorbi vreo 15 ore, ceea ce nu este ideal.

Costă 50 de dolari pe Deal Extreme.

image

Suport de căşti

Încă un dispozitiv de care nu ştiam că avem nevoie, dar atunci când l-am văzut m-am gândit ce bine ar putea sta într-o sufragerie sau pe un birou, pur şi simplu ca să îmbunătăţească atmosfera.

Acesta este un suport în formă de U pentru căşti, pe care-l montăm pe birou. Pe site scrie că este fabricat din lemn şi cântăreşte jumătate de kilogram. Costă 30 de dolari, aşa că nu e ieftin, dar arată mişto.

Îl puteţi comanda de la acest link.

image

Regulile "Drumului Mătăsii"

1. Asigură-te că livrarea în România este gratuită.

2. Urmăreşte review-urile utilizatorilor asupra produsului sau a utilizatorilor care vând.

3. Înarmează-te cu răbdare - livrarea se face în 7-10 zile lucrătoare, adică 2-3 săptămâni.

4. Încearcă să comanzi la început produse mai ieftine, pentru a te asigura că sunt livrate.

5. Imaginile de prezentare pot fi înşelătoare şi produsele pot arăta mai puţin calitativ decât pe site. E o responsabilitate pe care ne-o asumăm toţi.

6. Specificaţiile tehnice pot fi uneori mai slabe decât credeai. E un pariu, dar poţi să ai gadgeturi interesante.

7. La intrarea în ţară produsele pot fi taxate. Ia în calcul acest lucruri.

Dacă aveţi şi alte sfaturi privind comenzile din China, spuneţi-ne în comentarii pentru a le adăuga şi pentru a le propaga către cât mai mulţi oameni.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite