CES 2016: Gadgeturile Lenovo X1 îţi arată ce mai înseamnă tabletele în 2016

CES 2016: Gadgeturile Lenovo X1 îţi arată ce mai înseamnă tabletele în 2016

O nouă tabletă Yoga de la Lenovo pentru 2016.

La CES 2016, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei, vor fi prezentate şi noile gadgeturi Lenovo. Iată ce vor vedea participanţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consumer Electronics Show din Las Vegas începe pe 6 ianuarie. Lenovo promite o serie de produse interesante, denumită X1. Gama include tableta ThinkPad X1, uşor adaptabilă şi cu un design modular unic, ThinkPad X1 Yoga cu display OLED din lume şi ThinkPad X1 Carbon, mai subţire şi mai uşor, ceea ce îl face un ultrabook foarte potrivit deplasărilor. Utilizatorii de desktop vor fi surprinşi cu noul ThinkCentre X1 all-in-one.

Revenind la prima tabletă, aceasta are un procesor Intel Core m7, care ajunge la autonomie de până la 10 ore, având module pentru funcţionalităţi suplimentare. ThinkPad X1 Yoga integrează opţiunea de display Samsung OLED şi un stylus activ reîncărcabil. De asemenea, are SSD Samsung NVMe şi 4G opţional şi sistem de operare Windows 10.

Designul modular al tabletei ThinkPad X1 oferă funcţii unice prin intermediul unor simple module opţionale de tip clip-on. Cel de productivitate sporeşte timpul de utilizare până la 15 ore, cel de prezentare include un mini proiector şi port HDMI, iar modulul 3D Imaging integrat cu camera Intel RealSense e perfect pentru creaţii 3D.

ThinkPad X1 Carbon este cel mai uşor ultrabook pentru uz profesional, cu o diagonală de 14 inci, având o greutate de doar 1,2 kg. Dispune de până la 1TB spaţiu de stocare oferit de Samsung M.2 NVMe SSD, care oferă viteze de cinci ori mai mari comparativ cu SATA SSD. De asemenea, conectivitate bună e asigurată cu modemul Qualcomm Snapdragon X7 LTE, 4G LTE Advanced Carrier Aggregation pentru viteze de descărcare de până la 300 Mbps. Are şi cititor Touch Fingerprint şi cip de securitate Trusted Platform Module (TPM) pentru mai multă siguranţă a datelor.

Lenovo completează familia de tablete ThinkPad X1 cu o serie de accesorii, cum ar fi suportul ThinkPad X1 Wireless Touch Mouse, dual mode optimizat pentru deplasări, căştile ThinkPad X1 In-Ear sau husa X1, realizată dintr-un material moale la interior şi cu o clapetă magnetică uşor de deschis.

Cât despre desktop, ThinkCentre X1 AIO are un cadru ultrasubţire de 11mm, fiind cel mai subţire desktop din lume. Ecranul antireflexiv oferă o imagine strălucitoare din orice unghi al ecranului său de 23,8 inci. Este gândit să prevină acumularea de praf, fiind testat timp de opt ore într-o cameră cu praf, reproducând zece ani într-un mediu de birou. În final, monitorul ThinkVision X1 ultrasubţire (7,5 mm) este primul monitor care a obţinut certificarea TUV Eye-Comfort. Are un ecran antireflexiv edge-to-edge UltraHD de 27 inci şi port USB-C.

În ceea ce priveşte preţurile, tableta ThinkPad X1 va fi disponibilă începând cu luna februarie, la preţul de 900 de dolari. Modulele costă, în ordinea enumerării, 150 de dolari, 280 de dolari, respectiv 150 de dolari. ThinkPad X1 Yoga va fi disponibilă începând cu luna ianuarie, la preţul minim de 1.450 de dolari. Modelele OLED vor fi disponibile începând cu luna aprilie. Preţurile vor fi anunţate la momentul respectiv.

ThinkPad X1 Carbon va fi disponibil începând cu luna februarie, la un preţ care porneşte de la 1.300 de dolari. Mouse-ul va costa 70 de dolari, căşti tot atât, iar husa va fi 50 de dolari. ThinkCentre X1 AIO va fi disponibil începând cu luna martie, începând de la 1.030 de dolari şi ThinkVision X1 va fi disponibil începând cu luna martie, la preţul minim de 800 de dolari.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: