Cele mai noi televizoare OLED de la LG, disponibile în magazinele din România

Cele mai noi televizoare OLED de la LG, disponibile în magazinele din România

SmartTv LG QNED99.

Televizoarele lansate de LG Electronics (LG) la CES 2022 - seriile G2, C2, Z2 şi QNED- sunt disponibile în magazinele din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tehnologia OLED evo integrată atât pe seria G2, cât şi pe seria C2 oferă o luminozitate mai mare pentru imagini realiste, claritate ridicată şi detalii bogate. 

Cu tehnologia Brightness Booster, televizoarele din seria G2 oferă mai multă luminozitate printr-o dispersare îmbunătăţită a căldurii şi un algoritm mai avansat. Procesorul α9 Gen 5² extinde capacităţile LG AI Sound Pro şi oferă un sunet mai autentic, permiţând difuzoarelor încorporate să producă un sunet virtual 7.1.2 surround.

Seria G2 2022 de la LG introduce un nou model de 83 de inci şi primul OLED de 97 de inci din lume pentru a completa gama de televizoare de 55, 65 şi 77 de inci. Seria LG G2 oferă un design elegant, potrivit oricărei încăperi. Seria C2 de la LG oferă cea mai diversă selecţie de dimensiuni de ecran, cu un total de şase variante în 2022: primul televizor OLED de 42 de inci din lume, potrivit pentru jocuri pe consolă şi PC şi modelele de 48, 55, 65, 77 şi 83 de inci.

Sistemul de operare WebOS 22 este mai rapid şi oferă un nivel ridicat de personalizare a experienţei de vizionare. Utilizatorii pot crea profiluri şi pot configura accesul la serviciile de streaming preferate, pot primi recomandări de conţinut personalizate bazate pe istoricul vizionărilor şi pot primi alerte în timp real.

NFC Magic Tap poate fi folosit şi pentru a partaja ecranul unui dispozitiv mobil pe un televizor LG. De asemenea, conţinutul poate fi partajat de la un televizor la altul în aceeaşi locuinţă, folosind Room to Room Share, care permite vizualizarea conţinutului prin cablu sau prin satelit pe un televizor Wi-fi fără un set-top-box suplimentar. Funcţia Always Ready transformă televizorul LG într-un media display care poate afişa imagini sau reda muzică atunci când nu este utilizat.

Panourile care se regăsesc pe modelele din gama OLED 2022 au fost certificate de InterTek pentru fidelitate a culorilor 100% şi volum de culoare 100%. Televizoarele LG OLED au capacitatea de a reda fidel culorile din conţinutul sursă original, indiferent cât de luminoase sau de întunecate sunt imaginile şi sunt primele din lume care îndeplinesc cerinţele Eyesafe de emisie scăzută de lumină albastră.

Televizoarele LG OLED au făcut de multe ori de-a lungul timpului primii paşi pentru experienţa de gaming: primul televizor OLED cu suport NVIDIA G-SYNC şi primul televizor OLED 8K care a oferit gaming 8K cu plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX 30. Cu timpul de răspuns de 1 milisecundă, input lag redus şi până la patru porturi HDMI care acceptă mai multe funcţii HDMI 2.1, LG OLED poate fi alegerea potrivită pentru fanii jocurilor pe consolă şi PC. 

Cu suport pentru NVIDIA GeForce NOW şi Google Stadia, gamerii pot deschide orice titlu doar conectând un controler compatibil, iar noul mod Dark Room ajustează luminozitatea ecranului pentru o experienţă de joc mai bună în condiţii întunecate.

LG a dezvăluit şi o linie extinsă de televizoare QNED pentru 2022. Cu tehnologia LG Quantum Dot NanoCell, noua gamă oferă o reproducere fidelă a culorilor cu un volum de culoare de 100% şi un contrast uimitor, mulţumită tehnologiei Precision Dimming Technology de la LG. Toate modelele începând cu seria QNED90 sunt certificate pentru o acurateţe de 100% a culorii, astfel încât calitatea înaltă a imaginii să fie aceeaşi indiferent de unghiul de vizualizare8.

În România, televizoarele LG din gama 2022 sunt disponibile ăn magazinele specializate începând cu luna mai.

Modelele din gamele G2 şi Z2 de la LG dispun de o garanţie extinsă de 5 ani pentru panoul OLED. Toate informaţiile despre campanie sunt disponibile aici.

LG oferă intalare premium gratuită pentru anumite modele de televizoare OLED, QNED şi UHD. La achiziţia modelelor incluse în campanie beneficiezi de serviciile de instalare oferite de echipele de specialişti LG. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările