Cele mai populare 25 de destinaţii cu Uber îţi arată ce-i de interes în Bucureşti

Cele mai populare 25 de destinaţii cu Uber îţi arată ce-i de interes în Bucureşti

Aeroportul „Henri Coandă“ conduce topul Uber. FOTO Mediafax

Uber prezintă o listă a celor mai populare locuri în care oamenii călătoresc folosind serviciul său. Dacă era evident un loc precum aeroportul, sediul Bitdefender poate nu te-ai fi gândit că îl găseşti pe listă.

Topul prezentat de Uber include primele 25 de locuri către care au fost făcute cele mai multe curse Uber, din februarie 2015 până în prezent. Pe primele locuri se află cele mai importante noduri de transport din Capitală: Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Gara de Nord. Topul este completat de centre comerciale, clădiri de afaceri, hoteluri, parcuri sau campusuri universitare.

Pe scurt, acest top 25 de destinaţii Uber în Bucureşti arată aşa: Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“, Gara de Nord, AFI Palace, Centrul Vechi, Băneasa Shopping City, Promenada Mall, sediul Bitdefender, Piaţa Unirii, Mega Mall, campus Regie, Radisson Blu, Herăstrău - Kiseleff (Berăria H, BOA, Hard Rock Cafe), JW Marriott, Bucureşti Mall, Control Club, Piaţa Victoriei, Plaza România, SEMA Parc, Herăstrău - Şoseaua Nordului, Parcul Floreasca, Hilton, Simbio, Intersecţia Brezoianu & Lipscani (Energiea, Origo), Universitatea Bucureşti, Rose Garden Residence Apartments.

Nicoleta Schroeder, general manager Uber România, susţine că serviciul se apropie în Bucureşti de 100.000 de oameni care l-au folosit. Un interviu cu aceasta despre ce înseamnă Uber, cum se poziţionează în România şi cum rezolvă şoferii parteneri problemele cu taximetriştii este aici.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: