Cele mai bune trucuri pentru a-ţi încărca repede bateria telefonului

Cele mai bune trucuri pentru a-ţi încărca repede bateria telefonului

Când baterie s-a consumat, cel mai bine e să foloseşti priza, nu portul USB. FOTO Fast Company

Problema actuală a telefoanelor este autonomia scăzută. Totuşi, aceasta ar putea fi remediată, dacă ele s-ar încărca mai repede. Iată cum poţi face asta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă te-ai întrebat cum să încarci telefonul mai repede şi să reduci aşteptarea când te grăbeşti, există câteva soluţii. Le menţionăm aici, tu nu le uita când ai nevoie de ele.

Înainte de toate trebuie să ştii că şi dacă aplici aceste soluţii pentru cum să încarci telefonul mai repede, autonomia lui va fi aceeaşi (bună sau rea). Doar că folosind aceste trucuri vei aştepta mai puţin să se încarce. Sunt telefoane ca cele noi de la Samsung sau Motorola care beneficiază de moduri quick charge, care le permite să se încarce în jumătate de oră la peste 50%. Totuşi, nu toate dispun de aşa ceva, astfel că soluţiile de mai jos ţi-ar putea fi utile.

Treci în Modul avion când încarci telefonul ca să nu mai ai niciun consumator activ. Dacă nu poţi face asta pentru că ai de preluat apeluri sau mesaje, dezactivează pe rând tot ceea ce nu-ţi trebuie: WiFi, 4G sau 3G, Bluetooth, NFC şi altele similare. În aceeaşi idee, opreşte telefonul apoi bagă-l la încărcat. Nu va fi activă nicio funcţie, dar cu cât este redus consumul, cu atât se reduce timpul în care se încarcă. Orice telefon, de la cele cu iOS la Windows Phone, sunt capabile să se încarce şi oprite. Vei avea doar un indicator pe ecran că se întâmplă acest lucru.

Descoperă toate celelalte soluţii la Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: