Cele mai bune magazine cu aplicaţii pentru Android, dacă nu vrei Play Store

Cele mai bune magazine cu aplicaţii pentru Android, dacă nu vrei Play Store

Play Store e magazinul oficial pentru Android. FOTO Adevărul

Ca să ai acces la aplicaţiile Google pe Android, ai nevoie de Play Store. Dacă nu vrei însă să ştie Google totul despre tine, poţi apela la alternative. Acestea ar fi cele mai bune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numeroase studii au demonstrat că majoritatea riscurilor de securitate la care vă expuneţi în momentul în care folosiţi un smartphone cu Android sunt rezultate din accesarea unor magazine virtuale diferite de Google Play.

Cu toate că există aproximativ 1,6 milioane de aplicaţii în Google Play şi multe dintre ele sunt gratuite, există totuşi câteva magazine de aplicaţii alternative care, în anumite circumstanţe, încorporează o ofertă mai bună. Aplicaţii contra cost, care în mod uzual au preţuri semnificative, sunt reduse la zero, în mod complet legal. Nu vorbim sub nici o formă de piraterie, ci doar de câteva surse pentru programe de Android care se întâmplă să aducă în centrul atenţiei unele oferte pe care, în alte circumstanţe, le-aţi trece cu vederea.

În principiu, există foarte multe astfel de magazine virtuale pe care le puteţi folosi în loc de Google Play. Singurul aspect pe care trebuie să-l aveţi în vedere este să activaţi instalarea de aplicaţii din surse necunoscute din meniul de configurare al aparatului vostru. Pentru asta, mergeţi la Settings – Security şi bifaţi ,,Unknown Sources”.

Află totul despre Amazon AppStore, GerJar, Aptoide, F-Droid sau AppBrain

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: