Cel mai mare producător de PC-uri vinde acum mai multe tablete şi telefoane decât computere clasice

Cel mai mare producător de PC-uri vinde acum mai multe tablete şi telefoane decât computere clasice

Tabletele Lenovo şi telefoanele sale au ajuns mai populare decât PC-urile. FOTO Adevărul

Piaţa PC-urilor scade, asta nu mai e o ştire şi nici un secret, dar unul dintre cei mai mari producători a reuşit să schimbe la timp direcţia. În prezent, vinde mai multe dispozitive mobile decât PC-uri.

Ştiri pe aceeaşi temă

China este o piaţă atât de bună pentru producătorii de telefoane mobile cu Android, încât Lenovo a ajuns să câştige astfel mai mulţi bani decât din computere clasice, după cum informează Playtech.

Telefoanele Lenovo sunt destul de rare în Europa, dar în China compania a reuşit performanţa să vândă mai mult decât vinde PC-uri. De la an la an, Lenovo a crescut cu 39%, ajungând la 15,8 milioane de unităţi în iunie, scrie Engadget. Dintre unităţile livrate de Lenovo, 13 milioane au fost telefoane. De asemenea, compania a livrat 14,5 milioane de computere. În prezent, Lenovo are rivali precum Xiaomi, unul dintre cei mai de succes producători din China. Totuşi, pe piaţa tabletelor Lenovo este numărul trei, după Apple şi Samsung.

Mai multe informaţii despre Lenovo sunt disponibile pe Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: