CeBIT 2013: Genius a lansat trei mauşi dintre care unul a fost premiat la CES

CeBIT 2013: Genius a lansat trei mauşi dintre care unul a fost premiat la CES

Mausul de gaming Gila a fost premiat la CES 2013 pentru cel mai bun design

Genius a lansat, la târgul de tehnic CeBIT din Hanovra, trei mauşi destinaţi unor segmente variate de utilizatori, potrivit unui comunicat remis “Adevărul’.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mausul de gaming Gila a fost prezentat iniţial la Consumer Electronics Show 2013, unde a primit premiul International CES Innovations 2013 Design and Engineering Awards.

GX Gila, maus de gaming

Gila este un maus profesional de gaming cu laser, cu 12 butoane customizabile. Posibilitatea de a seta nivelul DPI între 200 şi 8200 conferă libertate de mişcare incredibilă în timpul jocului, mai ales în urmăriri şi întoarceri bruşte.

Funcţia "Sniper" permite o maximă acurateţe în situaţii care necesită zoom, prin micşorarea nivelului DPI prin simpla apăsare a unui buton. Gila creşte controlul în jocurile de tip MMO/RTS prin funcţia "Angle Snapping" care măreşte precizia cursorului în situaţii de accelerare a vitezei.


Ring Mouse 2

Genius încearcă să reinventeze mausul clasic cu Ring Mouse 2, un dispozitiv din cauciuc flexibil care stă pe deget.

Ring Mouse 2 nu are nevoie de o suprafaţă plană pentru a fi folosit şi funcţionează la o distanţă de până la 10 metri de computerul la care este conectat.

 

 

Touch Mouse 6000

Genius Touch Mouse 6000 este un maus special creat pentru Windows 8. Acesta le permite utilizatorilor să o gamă variată de gesturi pentru a completa experienţa oferită de noul sistem de operare de la Microsoft.
Astfel, cei care folosesc Touch Mouse 6000 vor putea face aceleaşi gesturi pe care le-ar utiliza pe un ecran touchscreen.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările