Cea mai nouă serie de laptopuri Huawei MateBook D este acum disponibilă în România

Cea mai nouă serie de laptopuri Huawei MateBook D este acum disponibilă în România

Huawei a anunţat campania de precomandă pentru noile MateBook D 14 şi MateBook D 15, care are loc în intervalul 21 februarie - 4 martie, în magazinele Huawei din Bucureşti - Huawei Experience Store Băneasa Shopping City şi Huawei Experience Shop Afi Cotroceni Mall, cât şi în magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai recente laptop-uri Huawei de 14 şi 15 inci introduc o experienţă multiplatformă care le permite utilizatorilor să lucreze cu mai multe dispozitive pe un singur ecran şi vin cu Windows 10.

Noul MateBook D 14 poate fi cumpărat la preţul recomandat de 3.099 lei cu TVA inclus, în timp ce MateBook D15 va costa 2.899 lei cu TVA inclus. În perioada campaniei, 21 februarie – 4 martie, produsele beneficiază de o ofertă specială, astfel că vor putea fi achiziţionate la un preţ cu 100 de lei mai mic faţă de cel recomandat. Mai mult, în perioada de precomandă, consumatorii vor primi cadou şi un ceas Watch GT la fiecare laptop din seria Huawei MateBook D achiziţionat.

Design cu ramă subţire

Păstrând tendinţa din gama MateBook, atât Huawei MateBook D 14 inci, cât şi modelul de 15 inci vin cu un ecran Huawei FullView. Cele trei rame care încadrează ecranele au o grosime de 4,8 mm pentru modelul de 14 inci şi de 5,3 mm pentru 15 inci, ceea ce duce la un raport ecran-corp de 84% pentru primul şi 87% pentru al doilea.

Şasiul este accentuat de un design simplificat cu margini curbate, pentru un aspect mai elegant. Îmbunătăţirile mici precum ramele mai subţiri şi camera integrată au permis companiei să micşoreze forma laptopului.

Atât panoul IPS 16:9 de 14 inci, cât şi cel de 15,6 inci suportă o rezoluţie Full HD (1920×1080) şi un unghi maxim de deschidere de 178°. Ambele ecrane sunt premium, fiind certificate TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră, permiţând o protecţie mai bună a ochilor.

Procesor AMD şi design nou al ventilatorului

Huawei MateBook D 14 şi D15, AMD Edition sunt alimentate de un procesor AMD Ryzen pentru performanţe solide. Procesorul grafic AMD Radeon Vega 8 integrat oferă suport excelent pentru procesare grafică.

Noua serie include şi o versiune nouă a ventilatorului Huawei Shark Fin. Cu noile lame în formă de „s”, Huawei Shark Fin Fan 2.0 optimizează dinamic fluxul de aer pentru o răcire îmbunătăţită şi performanţă mai bună.

În ceea ce priveşte autonomia, bateria de 56Wh (valoare nominală) suportă până la 9,5 ore de redare video continuă la 1080p cu o singură încărcare.

Ambele modele de laptop-uri folosesc încărcătoare portabile multifuncţionale USB-C de 65W şi cabluri USB-C la USB-C. Încărcătorul suportă toate smartphone-urile şi tabletele Huawei echipate cu un port USB-C. Acesta dispune şi de protecţie la supraîncălzire, care opreşte automat procesul de încărcare atunci când se atinge un anumit prag de temperatură, pentru siguranţă sporită.

Ambele modele de laptop vin echipate cu o memorie DDR4 dual-channel de 8 GB. Unitatea SSD este conectată la placa de bază prin interfaţa PCIe de mare viteză. â

Consumatorii pot opta pentru două configuraţii de stocare - Huawei MateBook D 15 poate fi configurat cu o unitate SSD sau o combinaţie de SSD şi hard disk. Pentru utilizatorii care au nevoie de stocare suplimentară, capacitatea poate fi upgradată la achiziţionare.

Huawei Share

Noile funcţii permit partajarea unui singur ecran între Huawei MateBook şi un smartphone Huawei, iar utilizatorii pot trage fişiere de la o interfaţă de utilizator la cealaltă pentru a le transfera şi pot vizualiza conţinutul salvat în smartphone direct pe laptop. Perifericele conectate la laptop pot fi utilizate pentru navigarea pe smartphone, oferind utilizatorilor laptopului acces la aplicaţiile mobile fără a schimba dispozitivul.

Aceste modele ale Huawei MateBook D sunt disponibile din februarie 2020 în Europa, Asia Pacific, Rusia, America Latină, Japonia şi Orientul Mijlociu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: