Ce ne aşteaptă în 2015: Oamenii vor să se distanţeze puţin de avântul tehnologic

Ce ne aşteaptă în 2015: Oamenii vor să se distanţeze puţin de avântul tehnologic

Anul 2015 va fi unul cu gadgeturi purtabile, dar utilitatea va prima. FOTO Shutterstock

Anul 2015 va fi unul plin de tehnologie, dar fără salturi imense. După ce în ultimii ani această piaţă a explodat cu tot felul de gadgeturi, tendinţa este ca oamenii să ia o pauză.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o evoluţie fulminantă a dispozitivelor mobile în ultimii ani, 2015 va fi o perioadă de pauză. Experţii estimează  o scădere a folosirii gadgeturilor şi reţelelor sociale. Totuşi, sunt câteva tendinţe pe care se vor dezvolta următoarele produse din domeniul tehnologiei.

Primul iPhone era prezentat în ianuarie 2007 şi din vara acelui an avea să pornească o perioadă de dezvoltare intensă a dispozitivelor mobile. În 2015, la opt ani distanţă de la acel moment, oamenii vor ajunge să prefere viaţa mai simplă în defavoarea gadgeturilor.

Companii precum Samsung sau Google au introdus tot felul de funcţionalităţi în gadgeturi şi serviciile online, dar experţii preconizează pentru anul viitor un regres în acest domeniu. Această tendinţă va afecta şi reţelele sociale, giganţi precum Facebook pierzând deja din utilizatorii mai tineri. Analiza pentru 2015 a fost realizată de agenţia Hotwire şi prezentată în raportul „Digital Trends“.

Află totul despre 2015 de la Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: