Cât de eficientă este noua boxă inteligentă produsă de Apple la a-ţi rezolva problemele

Cât de eficientă este noua boxă inteligentă produsă de Apple la a-ţi rezolva problemele

În ultimii doi ani am asistat la o adevărată revoluţie a asistenţilor personali integraţi în boxe smart. Dacă în acest domeniu Amazon a preluat conducerea încă de la început, prin Amazon Alexa, Google şi Apple atacă fotoliul de lider cu produse destul de bune, cel puţin din punct de vedere al sunetului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Google Assistant este o realizare excelentă a gigantului din California, însă cum se compară Siri cu el şi cu Alexa? Lansarea HomePod a fost una dintre cele mai aşteptate ale începutului lui 2018, iar Apple nu a dezamăgit. În mai toate review-urile de pe net, boxa inteligentă este lăudată pentru sunetul său de excepţie, poate cel mai bun de pe piaţă. Însă, se pare că nu acelaşi lucru poate fi spus şi despre Siri.

Asistentul virtual al Apple, Siri, a fost primul de acest gen care a apărut, atunci când a fost implementat pentru prima dată pe iPhone 4S. Însă de atunci şi până acum nu s-au schimbat foarte mulre, Siri fiind lăsat în urmă de rivalii de la Google şi Amazon. Ultimele teste cu HomePod reflectă un adevăr destur de deranjant pentru gigantul din Cupertino.

Se pare că Siri de pe HomePod răspunde corect la întrebările cre i se pun, în medie, doar în 52% din cazuri. Procentajul este unul extrem de redus, mai ales pentru un produs care vrea să concureze de aproape cu ceilalţi rivali. Rămâne de văzut cum va rezolva Apple această problemă, mai ales dacă vrea să rămână competitivă pe acest segment de piaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările