Căştile Galaxy Buds Live de la Samsung, disponibile în România într-o nouă variantă de culoare

Căştile Galaxy Buds Live de la Samsung, disponibile în România într-o nouă variantă de culoare

Galaxy Buds Live nu se aseamănă cu nicio altă pereche de căşti true wireless de pe piaţă, având un design unic, pe care mulţi l-au asemănat cu boabele de fasole.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căştile vin cu trei microfoane şi Voice Pickup Unit, precum şi funcţia de Active Noise Cancellation, permiţându-le utilizatorilor să regleze cantitatea şi volumul sunetelor din exterior, în funcţie de contextul în care se află: să anuleze sunetele maşinilor din trafic sau să permită sunetele importante atunci când e necesar.

Noile Galaxy Buds Live vin acum şi în culoarea Mystic Blue şi vor fi disponibile începând cu 30 octombrie exclusiv pe samsung.com şi în magazinele Samsung Experience Store. Preţul acestora porneşte de la 899 de RON.

Producătorul lansează de astăzi şi „Săptămâna Samsung”, o promoţie care are loc la nivel european, pe 14 pieţe, oferind consumatorilor accesul la oferte speciale pentru o mulţime de produse Samsung. „Săptămâna Samsung” se va desfăşura în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie. Cei interesaţi de reducerile producătorului sud-coreean pot afla mai multe aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările