Călin Fusu şi Neogen investesc în Clever Taxi, una dintre cele mai mari aplicaţii de taximetrie din România

Călin Fusu şi Neogen investesc în Clever Taxi, una dintre cele mai mari aplicaţii de taximetrie din România

Clever Taxi e disponibilă pe toate platformele FOTO Adevărul

Clever Taxi, singura aplicaţie de comandă taxi de tip agregator din România, anunţă atragerea unei noi runde de finanţare, ajungând să fie astfel evaluată la o sumă cu şapte cifre în euro. Compania va folosi noua investiţie pentru a-şi continua extinderea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clever Taxi, fondată de tinerii antreprenori Mihai Rotaru (CEO) şi Alexandru Dumitru (CTO) alături de investitorul Andrei Pitiş, are începând din luna mai 2014 un nou investitor. Astfel, în urma celei de-a doua runde de finanţare, grupul de companii Neogen se alătura şi el proiectului Clever Taxi. Grupul Neogen deţine site-uri de recrutare şi platforme e-commerce în Europa Centrală şi de Est precum: BestJobs, Zumzi, Kolektiva , Vivre, CeeVee.

Călin Fusu şi grupul lui de firme preiau 20% din Clever Taxi. Fusu evaluează la milioane de euro această aplicaţie fondată acum trei ani, potrivit Ziarul Financiar.

După securizarea noii finanţări, Clever Taxi plănuieşte expansiunea pe noi pieţe şi dezvoltarea produsului cu scopul de a răspunde cât mai bine necesităţilor şi cerinţelor consumatorilor. Odată cu noua investiţie, urmează o nouă etapă în dezvoltarea aplicaţiei şi o extindere în mai multe ţări.

"Suntem bucuroşi că aplicaţia CleverTaxi a reuşit să schimbe atât de multe în comportamentul utilizatorului de taxi în cele 18 luni de la lansare. Cu ajutorul acestei investiţii vom duce mai departe platforma şi vom realiza o extindere în mai multe ţări.”, a spus Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

Din luna mai 2013 sistemul de comanda taxi Clever Taxi este disponibil şi în aeroportul International Henri Coandă din Otopeni prin info-chioşcurile cu afişaj digital de tip touchscreen, sistemul fiind considerat cel mai modern şi sigur mod de a comanda taxi.

Aplicaţia Clever Taxi este compatibilă cu toate sistemele de operare mobile: iOS, Android, Windows Phone, Blackberry OS6, OS7, OS10 şi este susţinută încă de la început de operatorul Orange România cu scopul de a aduce beneficii consumatorilor finali. De curând, Clever Taxi a depăşit pragul de 5 milioane de comenzi procesate prin intermediul aplicaţiei, fiind disponibilă în 8 oraşe importante din România: Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, Ploieşti şi Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările