Blocul multipriză cu încărcător wireless de la Legrand - o soluţie pentru călătorii şi gestionarea cablurilor

Blocul multipriză cu încărcător wireless de la Legrand - o soluţie pentru călătorii şi gestionarea cablurilor

Blocul multipriză cu încărcător wireless de la Legrand este o soluţie excelentă pentru o ordonare şi o gestionare mai bună a cablurilor pe care la ai în casă.

Am folosit cu plăcere blocul multipriză în ultimele săptămâni, înlocuind un prelungitor vechi, care avea numai trei prize şi deja nu mai făcea faţă nevoilor mele de a-mi încărca gadget-urile. Blocul oferă 4 prize, 2 porturi de încărcare USB şi un încărcător wireless care s-a dovedit a fi extrem de util.

Acesta este poziţionat la baza ”turnului”, iar în momentul în care telefonul se încarcă, becul poziţionat deasupra sa va semnala acest lucru cu o lumină albastră.

Puterea maximă este de 3500W, având un consum în stare de veghe de 1,15W. Output-urile de USB au 5V (2400mAh), la fel ca cel al încărcătorului wireless (1000mAh). Un mare avantaj al aparatului este faptul că are protecţie integrată la supratensiune. De asemenea, dispune de un buton de pornire/oprire şi de un cablu de 2 metri.

Este foarte util pentru buna gestionare a cablurilor din casă sau de la birou, mai ales când dispui de multe dispozitive ce au nevoie de încărcare. De asemenea, blocul multipriză poate fi o soluţie excelentă pentru călătorii, ţinând cont că nu ocupă foarte mult spaţiu în bagaj şi unele camere de hotel dispun de foarte puţine prize.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: