BenQ lansează CinePrime W2700, un nou proiector pentru pasionaţii de cinematografie

BenQ lansează CinePrime W2700, un nou proiector pentru pasionaţii de cinematografie

BenQ are un nou membru în familia sa Home Cinema, videoproiectorul DLP CinePrime W2700, primul din lume care oferă spectrul de culoare DCI-P3.

Ştiri pe aceeaşi temă

W2700 oferă performanţă 4K la o rezoluţie de 3840 x 2160, cu 8,3 milioane de pixeli distincţi pentru fiecare cadru. Sistemul de proiecţie este format din 10 lentile, construite din sticlă şi structurate în opt grupuri. 
 
Calitatea sticlei utilizate ajută la precizia sistemului optic, aceasta fiind optimizată pentru 4K. Cadre metalice sunt folosite pentru susţinerea lentilelor.  
 
Tehnologia BenQ CinematicColor permite noului videoproiector să acopere 95% din spaţiul de culoare DCI-P3. Acesta oferă şi suport pentru formatul HDR10 şi HLG, datorită tehnologiei HDR-PRO, care are opţiuni precum Auto HDR şi Cinema-Optimized, pentru luminozitate sporită şi un contrast mai generos. 
 
 
Proiectorul are un design minimalist, cu un profil compact şi subţire. Beneficiază de un zoom mare 1.3x, precum şi de o funcţie ”vertical lens shift”. De asemenea, pe CinePrime W2700 găsim şi tehnologia Digital Light Processing, care este folosită în 90% din cinematografele digitale din lume, oferind o calitate a imaginii de lungă durată, fără degradare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: