Beats intră pe piaţa căştilor ”true wireless” cu Powerbeats Pro

Beats intră pe piaţa căştilor ”true wireless” cu Powerbeats Pro

FOTO via Beats

După ce Apple a anunţat lansarea noii sale generaţii de AirPods, concurenţa acesteia vine tot din grădina companiei din Cupertino.

Ştiri pe aceeaşi temă

Powerbeats Pro este numele căştilor ”true wireless” pe care compania achiziţionată de Apple le va oferi începând din luna mai. Este pentru prima oară când Beats se aventurează pe terenul căştilor intraauriculare fără fir.

Design-ul pentru Powebeats Pro este acelaşi cu cel al generaţiei anterioare de Powerbeats, cu câteva modificări de mărime şi greutate – noile căşti sunt cu 23% mai mici şi cu 17% mai uşoare.

Căştile vor avea o autonomie de 9 ore la o singură încărcare şi vor oferi peste 24 de ore de conţinut audio, datorită casetei de încărcare (care pare destul de mare). Aceasta are şi suport fast-charge, fiind capabilă să îi dea utilizatorului, după numai 5 minute de încărcare, o oră şi jumătate de muzică.

Comparativ cu Powerbeats 3, compania deţinută de Apple spune că a îmbunătăţit şi calitatea audio, oferind un ”sunet echilibrat cu izolare fonică şi o gamă dinamică”.

Powerbeats Pro vor avea butoane de control al volumului pe ambele căşti şi vor opri automat muzica odată ce sunt scoase din urechi, datorită senzorilor lor optici. Aceasta va continua imediat ce căştile sunt din nou în urechile utilizatorului.

Cipul H1 al celor de la Apple este introdus în căşti, astfel încât asistentul digital al companiei din Cupertino poate fi ”trezit” cu o simplă comandă vocală.

Căştile vin în 4 culori: negru, alb, verde închis şi bleumarin, şi vor putea fi achiziţionate începând cu luna mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: