Bang &Olufsen anunţă lansarea căştilor Beoplay E8 2.0, însoţite de o carcasă cu încărcare wireless

Bang &Olufsen anunţă lansarea căştilor
Beoplay E8 2.0, însoţite de o carcasă cu încărcare wireless

FOTO Bang &Olufsen

Beoplay E8 sunt primele căşti Bang &Olufsen cu adevărat wireless. Fiecare cască integrează un speaker dinamic de 5.7mm, un mic transductor electromagnetic, tehnologie NFMI (NearField Magnetic Induction) şi un chip Bluetooth 4.2 cu Digital Sound Processing, care permite o calibrare dinamică a sunetului şi o experienţă fără întreruperi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a-şi calibra singuri sunetul prin aplicaţia Bang &Olufsen, disponibilă pe Android şi iOS.

Acestea vin alături de o carcasă premium învelită în piele care permite încărcare wireless, cinci tipuri ear-tips şi un cablu de încărcare USB-C. 

ştile vor fi disponibile în patru culori (Black, Indigo Blue, Natural şi Limestone) şi vor avea un preţ de 1699 RON. Toate variantele de culori vor fi disponibile şi la partenerii din România.

 FOTO Bang & Olufsen

Platforma pentru încărcare wireless Bang &Olufsen va fi disponibilă în aceleaşi patru culori: Black, Indigo Blue, Natural şi Limestone. Preţul acestui produs nu a fost încă dezvăluit. 

Preţul pentru o cască individuală (stânga sau dreapta) va fi în jur de 629 Lei, iar carcasa de încărcare wireless va putea fi achiziţionată pentru suma de aproximativ 949 Lei. Platforma pentru încărcare wireless, carcasa de încărcare wireless şi căştile individuale Beoplay 2.0 vor fi disponibile din aprilie 2019.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: