Avalanşă de gadgeturi ieftine pe piaţa din România

Avalanşă de gadgeturi ieftine pe piaţa din România

Samsung lansează o tabletă ieftină pe piaţa românească FOTO Reuters

Astăzi a fost o zi productivă pentru producătorii autohtoni de gadgeturi şi nu numai. Mai multe modele au fost lansate pe piaţa românească. Le trecem în revistă pe toate aici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung anunţă o tabletă ieftină pentru piaţa locală

Samsung România anunţă disponbilitatea tabletei Galaxy Tab3 Lite de 7 inci în reţelele partenerilor locali. Datorită bateriei mari, de 3.600 mAh, care maximizează portabilitatea, utilizatorii se pot bucura de până la opt ore de redare video fără a avea nevoie de încărcător.

Ecranul de 7 inci al Galaxy Tab 3 Lite are o rezoluţie optimă, concepută special pentru a le oferi acestora o experienţă mai bună de vizionare. În plus, bara de meniu este situată pe marginea dispozitivului şi nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii îl au la îndemână pentru a profita din plin de experienţa vizuală completă oferită de ecranul lat al noii tablete Samsung din seria Galaxy Tab 3.

Tableta are un procesor dual-core de 1,2 Ghz, iar camera principală are doar 2 megapixeli. Tableta este disponibilă în două culori: alb şi negru. Memoria RAM este de 1 GB, iar capacitatea de stocare de 8 GB, extensibilă cu un card MICRO SD. Noul Galaxy Tab 3 Lite este disponibil în două culori: alb şi negru.

Tableta nu are un preţ pentru piaţa românească, dar internaţional a venit la un preţ de 165 de dolari Wi-Fi şi 263 de dolari cu 3G.

Utok îşi lansează noua gamă de tablete

Producătorul Utok lansează noi tablete astăzi. Primele generaţii au fost lansate anul trecut şi au fost distribuite în magazine, iar în 2014, Utok vine cu oferte de tablete cu 3G, Bluetooth 4.0 şi GPS.

Noua gamă de tablete Utok include şase modele: 700D Lite, 700D 3G, 700Q Lite, 700Q Ultra, 1000Q Lite si 1010Q.

UTOK 1010Q

O tabletă de 8 milimetri grosime, cu un display de 10,1 inci, procesor quad-core la 1 Ghz, 1 GB de RAM. Modelul vine cu 8 GB capacitate de stocare şi Android Jelly Bean 4.2. Preţul recomandat este de 800 de lei.

UTOK 1000Q Lite

Ecran de 10,1 inci, procesor quad-core la 1 Ghz şi un preţ de 700 de lei. Capacitatea de stocare este de 8 GB, 1 GB RAM şi Android Jelly Bean 4.2.

UTOK 700Q Ultra

Procesor quad-core la 1 Ghz, rezoluţie 1024x600 de pixeli şi o capacitate de stocare de 16 GB. Memoria internă este de 1 GB, iar preţul este de 500 de lei.

UTOK 700Q Lite
Acelaşi procesor de 1 Ghz, quad-core, 4 GB de capacitate de stocare şi o memorie RAM de 1 GB. Preţul este de 400 de lei.

UTOK 700D 3G

Aceasta aduce conectivitatea 3G pentru clienţii Utok, dar are şi funcţii de apelare şi trimitere de SMS. Are un procesor dual-core Mediatek, pe arhitectură Cortex A7, la 1,3 Ghz. Are 1 GB RAM şi 8 GB capacitate de stocare. Preţul este de 600 de lei.

UTOK 700D Lite

Procesor dual core la 1.2 GHz, un cip grafic Mali 400 şi memorie internă de 4GB (cu posibilitate de extindere printr-un cardSD).

 

Allview aduce un upgrade unui telefon

Alllview a lansat smartphone-ul P6 Quad+, care aduce un procesor quad-core de 1,5 Ghz. Dispozitivul este dual-SIM şi are un ecran de 4,65 de inci. Camera foto principală are 8 megapixeli şi conectivitate 3G.

P6 Quad+  poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 999 lei.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările