MWC 2014: Asus a adus în Barcelona noi tablete Fonepad de 7 inci, telefoane ZenFone şi hibrizi PadFone de 7 şi 10 inci

MWC 2014: Asus a adus în Barcelona noi tablete Fonepad de 7 inci, telefoane ZenFone şi hibrizi PadFone de 7 şi 10 inci

Asus Fonepad de 7 inci cu procesor Intel.

ASUS a început MWC 2014 cu două noi versiuni tabletei Fonepad, Fonepad 7 LTE (ME372CL) şi Fonepad 7 (ME175CG). ASUS mare are telefoane mobile din seria ZenFone, PadFone mini şi noul PadFone, echipate cu interfaţa ZenUI.

Cel mai recent model Fonepad este o tabletă de 7 inci cu modul LTE şi funcţii de telefonie. Dispozitivul se adresează celor care doresc un singur dispozitiv fără compromis. Cu viteze ridicate de transfer, Fonepad 7 LTE oferă streaming video şi muzică, îmbunătăţind răspunsul browserului. Difuzoarele frontale şi tehnologia SonicMaster redau un sunet bogat, imersiv, perfect pentru a completa experienţa vizuală, oferită de ecranul HD IPS (in-plane switching). Filmele şi jocurile prind viaţă pe tabletă, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

Procesorul Intel Atom Z2560 la 1.6GHz, cu tehnologie Hyper-Threading, oferă multi-tasking superior şi performanţe grafice în cele mai recente jocuri şi aplicaţii. Graţie eficienţei energetice, autonomia tabletei permite operarea pe durata unei zile întregi.

Fonepad 7 (ME175CG) este un alt produs nou expus la Mobile World Congress. Tableta de 7 inci are conectivitate 3G şi funcţii de telefonie. Fonepad 7 dispune de ecran HD IPS. Performanţa procesorului Intel Atom Z2520 la 1.2GHz asigură o experienţă fluidă şi promptă în acelaşi timp. Conectivitatea 3G îmbunătăţeşte funcţionalitatea produsului, utilizatorul putând naviga oricând pe internet şi comunica în reţelele sociale şi prin apeluri video fluide.

Videoclipul de prezentare

ZenFone, pentru un viitor populat cu telefoane

Seria de telefoane ASUS ZenFone este disponibilă într-o varietate de culori cu ecrane a căror dimensiune variază de la 4 la 6 inci. Cu un număr impresionant de combinaţii disponibile, va exista un Zenfone potrivit stilului oricărui utilizator. Toate modelele ZenFone dispun de ecrane acoperite cu sticlă Corning Gorilla Glass 3 pentru o rezistenţă incredibilă la zgârieturi şi durabilitate.

ZenFone 4 are un ecran de 4 inci şi este uşor de personalizat prin schimbarea capacului spate, disponibil în culorile: negru cărbune, alb perlat, roşu, albastru deschis şi galben. Acesta suportă carduri microSD de până la 64GB, oferind spaţiu pentru fotografii, filme, aplicaţii şi multe altele.

ZenFone 5 vine cu un ecran IPS HD spaţios, de 5 inci, care poate fi utilizat chiar şi în zilele reci de iarnă, atunci când se poartă mănuşi. Carcasa elegantă se subţiază până la 5.5 mm pe margini. ZenFone 5 este disponibil în culorile: negru cărbune, alb perlat, roşu, auriu şi purpuriu.

ZenFone 6 oferă un ecran fantastic HD IPS de 6 inci şi tehnologia audio SonicMaster, ce conduc la o experienţă imersivă. Acesta este echipat cu o cameră de 13 megapixeli pentru obţinerea unor fotografii clare cu rezoluţie înaltă. ZenFone 6 este disponibil în culorile: negru cărbune, alb perlat, roşu şi auriu.

Fiecare ZenFone integrează tehnologia PixelMaster ce facilitează preluarea fotografiilor şi a clipurilor. Mai mult, ZenFone 5 şi ZenFone 6 dispun de un mod Low-light, ce creşte semnificativ performanţa camerei în condiţii de iluminare redusă. Prin unirea pixelilor alăturaţi, camera creşte senzitivitatea la lumină cu până la 400% şi contrastul cu până la 200%, rezultând imagini clare şi luminoase fără a mai fi necesar bliţul.

PadFone mini şi noul PadFone

PadFone mini este un dispozitiv unic, versatil, ce combină mobilitatea unui smartphone cu ecranul generos al unei tablete. Format dintr-un smartphone de 4 inci, ce se cuplează perfect la o tabletă de 7 inci, PadFone mini permite utilizatorilor să extindă aria de vizualizare şi să încarce telefonul în acelaşi timp. Cu un procesor puternic Intel Atom Z2560 cu tehnologie Intel Hyper-Threading, 8GB memorie internă şi suport pentru carduri microSD de până la 64GB, PadFone mini dispune de toate resursele necesare atât pentru modul telefon cât şi pentru modul tabletă. Acesta beneficiază şi de suport dual SIM pentru conectivitate flexibilă, oferind utilizatorilor libertatea de a folosi două numere de telefon separate pentru date şi voce.

Pentru cei care preferă un ecran mai mare, noul PadFone oferă un display Full HD de 5 inci, conectivitate LTE şi se poate transforma cu uşurinţă într-o tabletă de 10 inci. Cu un corp unitar din aluminiu şi motorizat de procesorul Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2GHz, noul PadFone rulează fluid cele mai recente aplicaţii şi clipuri HD. Camera PixelMaster de 13 megapixeli excelează în capturarea unor fotografii clare, indiferent de subiect sau de lumină.

Videoclipul de prezentare pentru cele două

Interfaţa ZenUI

ZenUI este noua interfaţă disponibilă pentru prima dată pe ZenFone şi PadFone mini. Dispunând de un design grafic eficient, aceasta include icoane moderne, plate, teme viu colorate, animaţii, noi sunete de apel şi notificare şi un aspect curat pentru a prezenta clar informaţia.

ZenUI include funcţiile What's Next şi Do It Later, gândite pentru a simplifica sarcinile administrative zilnice, permiţându-le utilizatorilor să fie mai productivi. What's Next oferă în mod curent informaţiile cele mai importante şi utile posesorului cum ar fi: viitoarele întâlniri, noi mesaje şi apelurile pierdute de la contactele VIP, starea vremii în următoarea destinaţie şi multe altele – afişate în zona centrală a ecranului şi în bara de notificări.

Do It Later permite persoanelor să se concentreze pe sarcinile curente fără să uite de alte probleme importante care pot fi rezolvate mai târziu. Dacă utilizatorul scrie un email şi primeşte un apel în acelaşi timp, o simplă apăsare de buton creează automat un memento pentru a suna mai târziu acea persoană. Utilizatorii pot salva articolele interesante, clipurile video de pe Youtube sau paginile web pentru fi accesate mai târziu. Fiecare memento şi obiect salvat sunt colectate în aplicaţia Do It Later, având o scurtătură pentru o acţiune viitoare, cum ar fi un apel sau deschiderea unei pagini web.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: