Aşa îţi alegi calculatorul în funcţie de cea mai importantă componentă

Aşa îţi alegi calculatorul în funcţie de cea mai importantă componentă

Procesorul este cea mai importantă componentă

Indiferent dacă te gândeşti să-ţi schimbi desktop-ul sau să faci tranziţia la un laptop, e foarte important să ştii cum alegi un procesor perfect pentru ce ai nevoie.

În practică, cele mai multe sisteme aflate acum pe piaţă au performanţe mai mult decât decente pentru majoritatea scenariilor pe care le aveţi în minte.

Cu toate acestea, în cazul unui upgrade sau dacă vreţi să faceţi mai multe pe sistemul vostru decât , problema alegerii unui procesor devine incredibil de importantă.

Mai ales în cazul unui desktop, sunt şanse foarte mari să fiţi obligaţi să schimbaţi şi placa de bază atunci când schimbaţi CPU-ul.

Ca urmare, mai bine faceţi o alegere inspirată şi rămâneţi cu ea, decât să faceţi economie şi să regretaţi mai târziu. Nu vă mai atrag atenţia asupra faptului că, dacă sunteţi utilizator de laptop, creierul întregii afaceri este, în majoritatea cazurilor, ,,bătut în cuie”. Din acest motiv, un procesor puternic şi o placă video decentă sunt obligatorii.

Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o luaţi atunci când vă gândiţi la un procesor nou ţine de ...

Află cum îţi alegi procesorul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: