Apple Watch ar putea costa şi 5.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple Watch va fi pe piaţă de anul viitor, iar primul preţ anunţat a fost de 350 de dolari. Dar versiunea din aur s-ar putea să fie la un preţ prohibitiv.

Apple Watch este un gadget atractiv. A fost pentru mai bine de un an subiectul unui număr imens de zvonuri, doar ca săptămâna trecută existenţa sa să fie confirmată de Tim Cook pe scena conferinţei din San Francisco. Deşi a fost detaliat atât pe scenă printr-o demonstraţie live cât şi printr-un clip de 10 minute pe care îl puteţi urmări oricând pe YouTube, există în continuare multe întrebări pe marginea sa. 

Cea mai importantă caracteristică, care ar putea deveni cu uşurinţă un handicap major, este autonomia. De asemenea, preţul este vital pentru popularitatea unui astfel de dispozitiv. Dacă despre baterie nu s-a făcut nici o menţiune, despre preţ, ştim totuşi că cea mai ieftină variantă va porni de la 350 de dolari.

Problema este că au fost detaliate trei tipuri de ceasuri inteligente Apple Watch, cu o configuraţie hardware identică, dar realizate din materiale complet diferite. 

Preţul de 350 de dolari este pentru cea mai ieftină variantă, realizat dintr-o combinaţie de aluminiu şi sticlă – Apple Watch Sport. John Gruber, un analist cu experienţă în pronosticuri legate de Apple, crede că preţurile pentru celelalte variante de smartwatch-uri anunţate acum o săptămână cresc exponenţial faţă de varianta sport. Pentru modelul realizat din oţel inoxidabil şi protejat cu cristal safir, Gruber se aşteaptă la 1000 de dolari.

Citeşte totul pe playtech.ro. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite