Apple a lansat până la urmă iPad-ul de 128 de GB

Apple a lansat până la urmă iPad-ul de 128 de GB

Noul iPad va costa 800 de dolari în versiunea Wi-Fi FOTO Apple

Zvonul de ieri s-a dovedit realitate mult mai rapid decât se credea: Apple a lansat un iPad cu 128 de GB capacitate de stocare, la un preţ destul de mare pentru o tabletă.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei din Cupertino, iPad de 128 de GB este o tabletă din ultima generaţie care va avea două modele, unul cu Wi-Fi şi unul care va avea conexiune celulară.

„Cu mai mult de 120 de milioane de iPad-uri vândute, clienţii au demonstrat că îşi iubesc tabletele şi în fiecare zi găsesc din ce în ce mai multe motive să muncească, să înveţe şi să se joace pe iPad-urile lor decât pe PC-uri. Cu o capacitate de stocare dublă şi cu 300.000 de aplicaţii native, noul iPad este un motiv în plus pentru profesori, artişti şi firme să folosească o tabletă Apple“, a declarat Phil Schiller, vicepreşedintele companiei.

iPad-ul are acelaşi ecran Retina de 9,7 inci, un procesor A6X, o cameră foto HD şi ultimul sistem de operare iOS 6.1, cu îmbunătăţiri pentru conectivitatea 4G.

iPad de 128 de GB va costa 800 de dolari, iar iPad-ul care are şi conectivitate celulară va costa 929 de dolari.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: