AMD sărbătoreşte 5 ani de procesoare Ryzen

AMD sărbătoreşte 5 ani de procesoare Ryzen

AMD sărbătoreşte aniversarea a cinci ani de procesoare Ryzen cu un video interviu aniversar care analizează ultimii ani de dezvoltare şi inovaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Da, sunt 5 ani de când AMD a publicat primele informaţii despre arhitectura sa Zen, care urma să alimenteze procesoarele Ryzen. Consumatorii au fost mulţumiţi de arhitectura Zen de la AMD, care a fost dezvoltată sub conducerea CEO-ului AMD, Lisa Su, de arhitectul de cipuri, Jim Keller. Fecare generaţie a adus performanţe şi mai bune şi caracteristici noi, care nu se deosebeau de ceea ce făcea concurentul lor. 

Mai multe despre aceste inovaţii la ceas aniversar într-un interviu cu John Taylor (AMD Chief Marketing Officer) şi Robert Hallock (director of technical marketing).

Principalele teme ale discuţiei sunt:

  • AMD se angajează în arhitectura „Zen” pentru a menţine poziţia de lider în ceea ce priveşte performanţa, eficienţa, conectivitatea, procesul şi ambalarea.
  • 3D V-cache oferă o creştere semnificativă a performanţei cu până la 15% în jocuri, tehnologie implementată pe Ryzen (platforma AM4 în 1H22).
  • AM5 este pe cale de a fi prezentate în 2022, cu conectivitate de ultimă generaţie - DDR5, PCIe Gen 5, cele mai noi standarde I / O şi compatibilitate cu coolere AM4 actuale.
  • AMD lucrează la noi profiluri de gestionare a energiei în firmware pentru a maximiza eficienţa energiei în notebook-uri.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările