AMD a prezentat noile platforme Dell şi soluţii de cloud bazate pe procesoare AMD EPYC de generaţia a doua

AMD a prezentat noile platforme Dell şi soluţii de cloud bazate pe procesoare AMD EPYC de generaţia a
doua

FOTO AMD

În cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, miercuri,18 septembrie, AMD a prezentat noi platforme Dell şi soluţii de cloud de business bazate pe procesoare AMD EPYC de generaţia a doua.

Ştiri pe aceeaşi temă

Managerul General AMD pentru Centre de Date, Forrest Norrod, împreună cu CTO-ul Mark Papermaster, au urcat pe scenă alături de reprezentanţi ai companiilor Dell, IBM, Nokia, ATOS, OVHCloud şi TSMC, pentru a discuta despre adopţia rapidă în industrie a soluţiilor AMD EPYC de generaţia a doua şi despre doborârea a peste 100 de recorduri mondiale odată cu lansarea acestora.
Principalele noutăţi :
- Dell a prezentat cinci noi sisteme de server PowerEdge, echipate cu procesoare AMD EPYC 2, disponibile pentru livrare.
 
 
- IBM Cloud a prezentat avantajele pe care SEV-ES şi PCIe 4.0, împreună cu AMD EPYC 2, le propun clienţilor companiei, în mod special funcţiile de memorie superioară ale noilor procesoare pentru Big Data.
 
- Nokia a împărtăşit metodele prin care procesoarele AMD EPYC  de generaţie a doua accelerează sistemele Nokia Cloud Packet Core, mai ales în ceea ce priveşte implementarea noilor tehnologii 5G. În testele efectuate, sistemele AMD EPYC oferă performanţe cu 80% mai mari decât soluţiile folosite în trecut.
 
- ATOS, unul dintre liderii globali în ceea ce priveşte transformarea digitală, a anunţat cum unul dintre clienţii săi foloseşte AMD EPYC 2 pentru a ajuta comunitatea ştiinţifică franceză. În plus, AMD şi ATOS au prezentat procesorul AMD EPYC 7H12, cu 64 de nuclee şi 128 de thread-uri, a cărui răcire se realizează pe bază de lichid.
 
 
- OVHCloud a prezentat o nouă instanţă de hosting high-end bazată pe procesorul AMD EPYC 7402P, cu memorie flash, disponibilă la finalul anului.
 
- TSMC a anunţat adoptarea soluţiilor AMD EPYC de generaţie a doua pentru sistemele de cercetare din viitor.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: