Allview a lansat primul său dispozitiv hibrid cu Windows 8.1

Allview a lansat primul său dispozitiv hibrid cu Windows 8.1

Allview Wi10N

Allview a lansat, joi, în cadrul evenimentului Microsoft Summit România, două dispozitive cu Windows 8.1. Este vorba despre tableta de 7 inch Wi7 şi netbook-ul hibrid Wi10N.

Ştiri pe aceeaşi temă

Allview Wi7 are un display de 7 inch cu rezoluţie 1024×600 pixeli şi un procesor Intel Atom Quad Core cu frecvenţa de 1,33 GHz care poate ajunge până la 1,83 GHz. Memoria RAM este de 1GB, iar spaţiul de stocare este de 16GB.

Subscripţia Office 365 Personal inclusă pentru un an de zile poate fi utilizată pe tableta Wi7, un PC şi un telefon

Aceasta asigură cea mai recentă versiune a programelor Office şi 1 TB de stocare online pe OneDrive. Astfel, fişierele sunt sincronizate pe toate dispozitivele, fiind uşor de accesat şi partajat. 

“Fiecare dintre cele două device-uri lansate astăzi aduce beneficii multiple consumatorilor. Wi7 este o tabletă uşor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel Atom şi beneficiază de subscripţie Office 365 Personal pentru un an. Preţul device-ului nu depăşeşte cu mult costul unei licenţe Office achiziţionată separat,” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Află totul despre netbook-ul hibrid Wi10N

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările